Facebook Pixel Η σύγχρονη Σταχτοπούτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-28 13:26:00

Η σύγχρονη Σταχτοπούτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύγχρονη Σταχτοπούτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μία πραγματική «πριγκίπισσα» φιλοξενείται σήμερα στον sportdog. O λόγος για την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία πριν γίνει κυρία Βαρδινογιάννη ήταν σκέτη «κόλαση»! Απολαύστε την…

Η Τζίνα Αλιμόνου γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου στην Σπάρτη και όταν ήταν τριών ετών μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα.

Μόλις τελείωσε το λύκειο πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς «Top model of the World» του πρακτορείου μοντέλων Ford και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Αυτή ήταν και η ευκαιρία που αναζητούσε. Ακολούθησαν αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, ξεκινώντας διεθνή καριέρα μοντέλου με έδρα άλλοτε το Μαϊάμι, την Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Φωτογραφήθηκε για τα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού και συμμετείχε σε διεθνή projects μόδας, ενώ παράλληλα σπούδαζε και ιστορία της τέχνης στο «Ecole Du’ Louvre».

Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην μητέρα πατρίδα και καταπιάστηκε με την υποκριτική. Γράφτηκε στην θεατρική σχολή «Θέατρο των Αλλαγών» και η επαγγελματική της πορεία ήταν ανοδική.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο «Κλειδί» (1999, Star), με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και τον Πασχάλη Τσαρούχα στο «Παιχνίδι της Συγγνώμης» (2003, ΑΝΤ1), αλλά με τον Αλέξαδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» (2002, ΑΝΤ1).

Πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στις σειρές «Δύο Μέρες Μόνο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα». Παράλληλα, έπαιξε και σε αξιόλογες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως «Κάνε όρεξη», «Άρχοντας των Βαλκανίων» και «Ιλουστρασιόν», όπου απέσπασε θετικές κριτικές.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, τον Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη και μετονομάστηκε σε Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη! Το Μάρτιο του 2009 απέκτησαν μία κόρη, την Ανδριάνα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παύλος έχει άλλα δύο παιδιά (ένα κορίτσι και ένα αγόρι) από προηγούμενο γάμο του.

Πάντως, σε συνέντευξή της στο «Nitro», η Τζίνα υποστήριξε ότι είναι μια απλή κοπέλα του λαού. Δεν επαναπαύεται και εξακολουθεί να στηρίζεται στις δυνάμεις της, αφού πριν γίνει κυρία Βαρδινογιάννη είχε καταφέρει να γίνει γνωστή από μόνη της…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags