Facebook Pixel "Πολύ προικισμένος, αληθινός επιβήτορας"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-08-06 11:45:00

"Πολύ προικισμένος, αληθινός επιβήτορας"! (ΦΩΤΟ)

"Πολύ προικισμένος, αληθινός επιβήτορας"! (ΦΩΤΟ)

Ποια σεξοβόμβα αποκάλυψε τις σεξουαλικές επιδόσεις πασίγνωστου επιθετικού μεγάλου συλλόγου; "Ήταν 1.000.000 φορές καλύτερος από όποιον άλλο ποδοσφαιριστή έχω πάει"!

Εντυπωσιασμένη από τα προσόντα του Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε η Εγκλαντίν Φλορ Αγκιλάρ.

Η Γαλλίδα καλλονή αποκάλυψε στην "La Prensa" πως κοιμήθηκε με τον επιθετικό της Λίβερπουλ επισημαίνοντας ότι ήταν πολύ καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή έχει πάει. 

Διαβάστε τις "πικάντικες" αποκαλύψεις της... 

"Ο Μάριο είναι καλά προικισμένος. Αληθινός Ιταλός επιβήτορας. Ακόμη και τη μισή απόδοση να πιάνει στο χορτάρι με αυτή που έχει στο κρεβάτι η Λίβερπουλ δεν πρέπει να ανησυχεί.

Μου είπε πως του άρεσαν οι φωτογραφίες μου και ανταλλάξαμε μηνύματα μέσω τηλεφώνου, αλλά ήταν αρκετά προσεκτικός. Τελικά, μου ζήτησε να πάμε μαζί σε ένα ξενοδοχείο. Πήγα και αρχίσαμε να μιλάμε. Με ρώτησε αν είχα πάει με άλλον ποδοσφαιριστή. Είπα ναι, αλλά δεν του αποκάλυψα ονόματα.

Στη συνέχεια με ρώτησε τι περίμενα από τον ίδιο και του είπα, γνωρίζοντας τη φήμη του, ότι θα με έριχνε στο κρεβάτι. Άρχισε να προσποιείται πως τον πήρε ο ύπνος. Μου ζήτησε να του δώσω ένα φιλί για καληνύχτα και μετά ακολούθησαν άλλα...

Ήταν πολύ καλό. Ήξερε ακριβώς τι έκανε και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Ο Μπαλοτέλι ήταν 1.000.000 φορές καλύτερος από όποιον άλλο ποδοσφαιριστή έχω πάει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags