Facebook Pixel Από τον ξυλοδαρμό και την Τατιάνα στο… Λιμάνι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-17 19:28:00

Από τον ξυλοδαρμό και την Τατιάνα στο… Λιμάνι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον ξυλοδαρμό και την Τατιάνα στο… Λιμάνι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Λυρή, που όπως σας έγραψε ο σκύλος και νωρίτερα κάνει… στενή παρέα με παίκτη του Ολυμπιακού, δεν είναι κάποια άγνωστη. Έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την ελληνική showbiz…
 

Η όμορφη ξανθιά είναι 25 χρονών και ήδη έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης άλλοτε πλένοντας μηχανές, άλλοτε παίρνοντας διάφορες σέξι πόζες και άλλοτε με… πλάτη.

Εξηγούμαστε για την προ… Ολυμπιακού εποχή.

Η Λυρή είχε απασχολήσει τις «μεσημεριανές» εκπομπές πριν από περίπου οκτώ μήνες, όταν είχε καταγγείλει τον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο, με τον οποίο και ήταν ζευγάρι, για ξυλοδαρμό. Το θέμα είχε πάρει δημοσιότητα, καθώς το νεαρό μοντέλο είχε πάει να κάνει μήνυση στο Α.Τ. Γλυφάδας μαζί με τις κάμερες, ενώ λίγο αργότερα είχε… εξομολογηθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Στην αντίπερα όχθη, η οικογένεια Μοιραράκη αρνούταν τις κατηγορίες και μίλαγε για… εκμετάλλευση του ονόματός της. Για την ιστορία, τελικά υπήρξε συμβιβασμός.

Ας ρίξουμε όμως και μία ματιά σε ενδιαφέρουσα παλιότερη συνέντευξή της. Η Λυρή μιλώντας στην «Espresso», όταν ήταν ακόμα άγνωστη, ανέφερε πως θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία. «Νομίζω πως θα μπορούσα να δουλεύω για ένα ξένο κανάλι και να στέλνω ανταποκρίσεις από την Ελλάδα ή και το αντίστροφο. Με γοητεύει το επάγγελμα των μάχιμων ρεπόρτερ. Φαντάζομαι πως δεν είναι και πολύ εύκολο, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ποτέ βαρετό».

Παράλληλα, η Ειρήνη έχει εξομολογηθεί πως έχει χαστουκίσει άντρα: «Ηταν ένας φίλος μου. Βρισκόμασταν μέσα σε ένα μαγαζί με πάρα πολύ κόσμο και, συζητώντας, κοντραριστήκαμε πολύ. Μου έδειξε πόσο αχάριστος ήταν. Δεν άντεξα και τον χαστούκισα». Επίσης, θεωρεί πως οι άντρες είναι ανασφαλείς και φοβισμένοι. «Σπάνια κάνουν το πρώτο βήμα. Προσωπικά, μου αρέσει να με φλερτάρουν. Είναι στη φύση τους, άλλωστε, να πλησιάζουν το θηλυκό προσπαθώντας να το διεκδικήσουν».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο για την Ειρήνη Λυρή:
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags