Facebook Pixel Η σέξι Κατερίνα χορεύει τσιφτετέλι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-11 14:50:00

Η σέξι Κατερίνα χορεύει τσιφτετέλι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η σέξι Κατερίνα χορεύει τσιφτετέλι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο hot πρόσωπα και σίγουρα από τα πιο καυτά κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Κατερίνα Στικούδη. Σέξι κι όποιος αντέξει...

Η Κατερίνα έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Επίσης, υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δυνατότητες, αφού το 2001 είχε έρθει 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ήθελε να γίνει οδοντίατρος, αλλά εντελώς ξαφνικά (έχοντας βέβαια τα προσόντα) πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ. Επέλεξε τον σίγουρο και σύντομο δρόμο για να κερδίσει δημοσιότητα και ύστερα από παρότρυνση του τότε συντρόφου της, δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005 και από εκεί και πέρα τις άνοιξαν οι πόρτες για καριέρα στα ΜΜΕ. Δεν παρουσίαζε μόνο τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά ασχολήθηκε παράλληλα με επιτυχία με την υποκριτική και το τραγούδι. Όμως, ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Αρχικά, πήρε μέρος στην κωμική σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά», τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Μολτσίδη το κομμάτι «Τώρα», το οποίο έγινε αμέσως μεγάλο σουξέ. Επίσης, συμμετείχε στο «Εμμονή» μαζί με τους ΝΕΒΜΑ (το βιντεοκλίπ είναι φωτιά!), ενώ μας λέει και το «Άγγιξε Με»!

Παρουσιάζει ακόμη την μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μega Star». Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την συμμετοχή της στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Just the 2 of us», με παρτενέρ τον Νίκο Μίχα. Προς έκπληξη όλων μας, η Κατερίνα αποχώρησε σύντομα από το σόου, αν και πρόλαβε να μας χαρίσει μερικές πολύ σέξι εμφανίσεις.

Η Κατερίνα δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της: «Στη Λάρισα όπου σπούδαζα, δούλευα υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί, προπονούσα παιδάκια σε κολυμβητήριο και ήμουν στη ρεσεψιόν ενός γυμναστηρίου. Ένα φεγγάρι έχω κάνει και πωλήτρια γυναικείων ρούχων».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα ξέρει να την κρύβει καλά. Και εμείς οι κοινοί θνητοί έχουμε ελπίδες, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τα φτιάχνει με επώνυμους (μάλλον δεν έχει τύχει). Μάλιστα, έχει τονίσει πως δημόσια θα αποκαλύψει μόνο τον άνδρα που θα παντρευτεί...

ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ:

EMMONH:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΟ NITRO:

ΔΥΟ ΣΕΞΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ 'JUST THE TWO OF US':

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ‘FORD BOYARD’:

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΤΩΡΑ»:

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ 'MEGA STAR':

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags