Facebook Pixel Sportdog.gr | 5 ιδανικές στάσεις του σεξ για τους... μη προικισμένους άνδρες (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-01-17 19:49:00

5 ιδανικές στάσεις του σεξ για τους... μη προικισμένους άνδρες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
5 ιδανικές στάσεις του σεξ για τους... μη προικισμένους άνδρες (ΦΩΤΟ)

Η επιστήμη μίλησε...

Ο μέσος όρος του μεγέθους του ανδρικού μορίου είναι 13 εκατοστά. H επόμενη ημέρα είναι γεγονός...

Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που το δικό σου πέος, δεν πιάνει τις 'απαιτήσεις' τόσο των γυναικών όσο και της επιστήμης;

Λύσεις υπάρχουν γιατί σύμφωνα με πολλούς, σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά η τεχνική. Ακολουθούν λοιπόν, οι πέντε στάσεις που θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις την σύντροφό σου, και το αποτέλεσμα να είναι...απολαυστικό.

Doggie Style

Όταν δεν διαθέτεις και τα πλουσιότερα προσόντα, καλό είναι να αποφεύγεις τις στάσεις που απαιτούν μεγάλη διείσδυση, κάτι που καθιστά το doggie style μια ιδανική επιλογή. Το γεγονός ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου δίνει μια επιπλέον απόλαυση και την δυνατότητα να κοντρολάρεις την ταχύτητα και τον ρυθμό των ωθήσεων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διείσδυση.

σεχ

Ανυψωμένο ανάποδο cowgirl

Μια απλή παραλλαγή του κλασικού ανάποδου cowgirl, στην οποία απλά τοποθετείς ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου για έξτρα ανύψωση, κάτι που θα προσφέρει μια  εμπειρία στην γυναίκα πιο...βαθιά.

Πλάγιο cowgirl

Κάθεσαι στα πλάγια του καναπέ και η παρτενέρ σου κάθεται πάνω σου, με τα πόδια της τοποθετημένα είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά. Αυτό, θα επιτρέψει στους γοφούς της να γλιστρήσουν ελαφρά, προσφέροντας την έξτρα διείσδυση που αναζητάς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου για να ανασηκώνεις ελαφρά και ρυθμικά το σώμα της καθώς κι εκείνη να χρησιμοποιήσει τα πόδια της για τον ίδιο σκοπό.

Splitting Bamboo

Κάθεσαι στα γόνατα, η παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα μπροστά σου και σηκώνει το ένα της πόδι μέχρι τον ώμο σου. Καθώς μπαίνεις μέσα της, κράτα το πόδι της για αντίσταση και χρησιμοποίησέ το για να ελέγχεις το ρυθμό των κινήσεών σου.

δογγιε

Pile Driver

Πρόκειται για τη στάση με τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση. Η σύντροφός σου κάθεται με την πλάτη πίσω και τα γόνατα ακουμπισμένα στο στήθος της και γέρνει ελαφρά προς τα πίσω ώστε οι γοφοί της να σηκωθούν από το πάτωμα. Τότε, χρησιμοποιείς τα γόνατά σου για να κάνεις squats, έχοντας πλήρη έλεγχο της δύναμης των ωθήσεων.

Πηγή: alphanews.live

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags