Facebook Pixel Tα συγκλονιστικά λόγια της Αρναούτη για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής: «Ξύπνησα και…» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-01-20 18:53:00

Tα συγκλονιστικά λόγια της Αρναούτη για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής: «Ξύπνησα και…» (ΦΩΤΟ)

Tα συγκλονιστικά λόγια της Αρναούτη για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής: «Ξύπνησα και…» (ΦΩΤΟ)

Μια νέα συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Μίνα Αρναούτη, αποκαλύπτοντας μας άγνωστες λεπτομέρειες για την μοιραία βραδιά πριν φύγει από την ζωή ο Παντελής Παντελίδης.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η 31χρονη κοπέλα σε μια εξομολόγηση ψυχής, έχοντας ρίξει τους τόνους, μίλησε για τον φίλο της τον Παντελή λέγοντας:

Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. από εκείνη τη μέρα. Θυμαμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα.. Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν... Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα.. Είναι τόσο τραγικό! Και εσείς τι;;; Μου λέτε ...τι;;; Έχετε ενεργοποιήσει όλους τους ψυχικούς μου μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορώ ακόμα να το βιώσω όπως του πρέπει.. να το κάνω δικό μου κομμάτι.. κομμάτι της ζωής μου. Δεν είπα ψέματα ..σταματήστε.. ψάξτε αθόρυβα την αλήθεια σας αφού δεν μπορείτε να δεχτείτε την δική μου... πείτε την εκεί που πρέπει και περιμένετε την απόφαση. Λέω αλήθεια.. Σέβομαι την μνήμη του..σεβαστείτε όμως τη ζωή μου.

Στη συνέχεια, με νέα της ανάρτηση, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και για τις φωτογραφίες που ανέβασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, από το τροχαίο με τον Παντελίδη, γράφοντας:

«)Σχετικά με την φωτογραφία που αναδημοσιεύσαν πολλά websites και blogs με τον ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ τίτλο "η Μίνα δημοσιεύει φωτογραφία του νεκρού τραγουδιστή μέσα στο τζιπ" έχω να πω πως θα ήταν καλύτερο αν θέλετε να κάνετε σωστά την δουλειά σας να κάνετε μια έρευνα πρώτα όπως ορίζει η δημοσιογραφία για την εγκυρότητα των θεμάτων σας .

Η φωτογραφία που ήθελε να φαίνεται το κεφάλι του Παντελή μέσα στο τζιπ και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους ήταν δημοσιευμένη αρχικά στο Nasos blog !!!Από εκεί λοιπόν την πήρα και την ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook !Την έβαλα διπλά στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φωτογραφία πριν δεχτεί τις αλλοιώσεις και τις επεξεργασίες!!! Αντί να "καθαρίσει" ..... "θόλωσε" τα νερά........... 

2)Σε προηγούμενη ανάρτηση μου κάνω λόγο για ένα βίντεο και κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι έχω κάποιο βίντεο στα χέρια μου από εκείνο το βράδυ.

Εννοώ το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχουμε δει όλοι μας με το αμάξι αναποδογυρισμένο».


Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags