Facebook Pixel Τα ζώδια της Τετάρτης
Life
| 2018-11-14 11:37:00

Τα ζώδια της Τετάρτης - Μάθε τι σε... περιμένει μέσα στη μέρα

Τα ζώδια της Τετάρτης - Μάθε τι σε... περιμένει μέσα στη μέρα

Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε τι προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη (14/11).
 

Κριός

Οσες υποχρεώσεις κι αν έχεις, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί. Εάν αυτό το «κάτι» περιλαµβάνει την παρέα σου, ακόµα καλύτερα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Μια έξοδος για φαγητό µε συναδέλφους σε αποφορτίζει. Λίγος χρόνος µε αγαπηµένους σου θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Ταύρος

Θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελµατικό ζήτηµα καθώς σκέφτεσαι τρόπο να το φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί την ανάγκη να καταφέρεις ό,τι σου ανατεθεί στον επαγγελµατικό τοµέα για να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυµείς. Εχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέµµατα προς όφελός σου.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στο µυαλό σου τρόπους να περάσεις µια όµορφη ηµέρα. Μια συνάντηση µε κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά, η επαφή µε ανθρώπους που µαζί τους συζητάς και σε ακούν, καθώς και η προοπτική µιας εκδροµής στο επόµενο ρεπό είναι από τα σενάρια που σου φτιάχνουν τη µέρα.

Καρκίνος

∆εν έχεις όρεξη, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει να αποφύγεις τις «εστίες φασαρίας»! Εκµεταλλεύσου την εσωστρέφειά σου για να κάνεις ενδοσκόπηση και να δεις τι θέλεις ή δεν θέλεις, και τι σε ενοχλεί. Η ηµέρα έχει µια ευκαιρία για ένα οικονοµικό ζήτηµα, γι’ αυτό προσπάθησε το, αν υπάρχει κάτι άλυτο.

Λέων

Την προσοχή τραβούν ζητήµατα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο δεν αφήνει να τους προσπεράσεις. Η αλήθεια είναι πως η επαφή µαζί τους σου κάνει πολύ καλό, γι’ αυτό επιδίωξέ τη. Πρόσεχε γιατί µπορεί να ταυτιστείς µε τα θέµατά τους και τελικά να µην µπορείς να τους δώσεις ούτε µία συµβουλή.

Παρθένος

Τον πρώτο λόγο έχουν οι υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει µαζί της αρκετές! Εκµεταλλεύσου την όρεξή σου να φέρεις εις πέρας καθηµερινές δουλειές, καθώς είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις. Κράτησε χρόνο για το απαραίτητο διάλειµµα. Αν προκύψει έκτακτη δουλειά, ο ελεύθερος χρόνος βοηθάει να την τακτοποιήσεις!

Ζυγός

Μια καλή µέρα για τα αισθηµατικά σου και για οτιδήποτε σε κάνει χαρούµενο/η, καθώς είναι το κύριο αίτηµα της Σελήνης στον Υδροχόο. Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς µε φίλους, να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να αφιερώσεις χρόνο σε µια δηµιουργική δραστηριότητα ή κάποιο χόµπι.

Σκορπιός

Η προσοχή στρέφεται σε θέµατα του σπιτιού, καθώς θέλεις αλλαγή στη διακόσµηση ή άλλη διαµόρφωση του χώρου. Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί ανάγκη να αλλάξεις τον χώρο σου καθώς έτσι αλλάζει η διάθεση προς το καλύτερο. Οι αλλαγές στο σπίτι δηµιουργούν εντάσεις µε την υπόλοιπη οικογένεια, γιατί οι απόψεις τους µπορεί να είναι διαφορετικές.

Τοξότης

Είσαι πιο επικοινωνιακός/ή από συνήθως, γι’ αυτό άρχισε τις βόλτες σε συγγενείς και γείτονες για να µάθεις νέα τους. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται µε συζητήσεις, επαφές και ανταλλαγή απόψεων. Σήµερα είσαι «άπιαστος/η» στις δηµόσιες σχέσεις και αυτό σε βοηθάει εκτός από προσωπικά και στα επαγγελµατικά σου.

Αιγόκερως

∆εν νιώθεις ασφάλεια αν δεν τακτοποιήσεις οικονοµικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το µυαλό αποκλειστικά στα οικονοµικά. Η ηµέρα είναι καλή για να διευθετήσεις τα οικονοµικά, νέες συµφωνίες και τέτοιες εκκρεµότητες. Πρόσεχε καθώς θα ασχοληθείς µαζί τους µε τόση θέρµη που θα περάσεις στο άλλο άκρο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προκαλεί αντικρουόµενα συναισθήµατα και γίνεσαι κυκλοθυµικός/ή. Από τη µια νιώθεις χαρούµενος/η, όλο ζωντάνια, και από την άλλη αυτό µετατρέπεται σε εκνευρισµό και έλλειµµα ενέργειας. Επηρεάζεις τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς µπερδεύεις τους άλλους και δεν ξέρουν πώς να φερθούν. Κράτα µια συναισθηµατική ισορροπία.

Ιχθύες

Νιώθεις ένα περίεργο κλίµα και γίνεσαι αρκετά καχύποπτος/η και εσωστρεφής. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια ανησυχίες και φοβίες και δεν νιώθεις άνετα. Αυτό σε κάνει καχύποπτο/η ακόµα και απέναντι σε αγαπηµένους ανθρώπους, δηµιουργώντας περίεργη ατµόσφαιρα ανάµεσά σας. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις σκέψεις σου.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags