Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στον αγώνα για την υπογεννητικότητα
Life
| 2019-10-08 23:11:00

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στον αγώνα για την υπογεννητικότητα

Sportdog Team
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στον αγώνα για την υπογεννητικότητα

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη με έξι δεκαετίες ισχυρής και αδιάκοπης παρουσίας στον Ελληνικό τουρισμό, ηγέτης του τουριστικού κλάδου δείχνει έμπρακτα την υποστήριξη του στον αγώνα για την υπογεννητικότητα προχωρώντας σε συνεργασία με την ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. HOPEgenesis.

O Όμιλος θα παρέχει δωρεάν φιλοξενία στις ωφελούμενες του προγράμματος μέσα από τα ξενοδοχεία Divani Caravel Hotel, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Apollon Suites, Divani Palace Acropolis,  Divani Palace Larissa.

H δωρεάν φιλοξενία καλύπτει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του προγράμματος της HOPEgenesis, που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τοκετού. Οι ωφελούμενες και οι συνοδοί τους ταξιδεύουν και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στις πόλεις που βρίσκονται οι ιατροί και τα ιατρικά κέντρα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το τοκετό.

Η ενέργεια του  Ομίλου  Ξενοδοχείων Διβάνη μας δίνει δύναμη να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες  στις ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Τους ευχαριστούμε για τη προσέγγιση και την εξαιρετική πρωτοβουλία!

Λίγα Λόγια για την HOPEgenesis:

Η HOPEgenesis είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2015 με στόχο τη μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την οικονομική στήριξη των γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά κι απομονωμένα ηπειρωτικά χωριά της χώρας κι επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη. Από το 2015 έχει υποστηρίξει πάνω από 160 γυναίκες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών που έχουν ήδη φέρει στην ζωή 90 παιδιά από περιοχές με ελάχιστες ή μηδενικές γεννήσεις, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένονται να γεννηθούν άλλα 80 μωρά με την αρωγή της οργάνωσης. Στο πρόγραμμα της HOPEgenesis έχουν ενταχθεί 354 περιοχές, εκ των οποίων τα 317 είναι απομακρυσμένα ηπειρωτικά  χωριά και τα 37 είναι ακριτικά νησιά της Ελλάδας.

Λίγα Λόγια για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας πάνω από 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

            •           Facebook:  www.facebook.com/hopegenesis.org

            •           Instagram: www.instagram.com/hopegenesisorg

            •           Twitter:      www.twitter.com/hopegenesisorg

            •           Linkedin:    www.linkedin.com/company/hopegenesis

            •           Youtube:    www.youtube.com/channel/UClLWGdnDuLxtYYuo5bMJM8A

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HOPEgenesis μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω άρθρα και στο site της HOPEgenesis www.hopegenesis.org:

            •           Motherhood is a right - HOPEgenesis NPO: https://bit.ly/2PmHxwL

            •           CNN-Παρουσίαση της έρευνας της  HOPEgenesis: https://bit.ly/2KU9vBq

            •           ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-Πολιτικές για το δημογραφικό: https://bit.ly/2KUy01D

            •           HOPEgenesis & Stoiximan.gr | Οι Ήρωες του αύριο!: https://bit.ly/2W7bX8M

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags