Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο ντοκουμέντο – Ο ΠΑΟΚ συγχαίρει την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-03 00:05:00

Απίθανο ντοκουμέντο – Ο ΠΑΟΚ συγχαίρει την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Απίθανο ντοκουμέντο – Ο ΠΑΟΚ συγχαίρει την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως δεν είναι ψέμα.

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Μαΐου 1989. Δύο εβδομάδες πριν η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει και μαθηματικα το πρωτάθλημα με την επικράτηση με 1-0 εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού με γκολ του Τάκη Καραγκιοζόπουλου.

Η Ένωση υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'Εθνικής, της σεζόν '88-'89 σε ένα παιχνίδι που έγινε η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου και της επιστροφής από τα πέτρινα χρόνια. Οι στίχοι του τραγουδιού του Νίκου Πορτοκάλογλου «είμαστε πια πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές», αντηχούν απ'άκρη σε άκρη του γηπέδου. Από την Σκεπαστή μέχρι τη Θύρα 21.

Οι στιγμές που ζούνε οι Ενωσίτες είναι ανεπανάληπτες. Το παλιό γήπεδο είναι κατάμεστο και έχει γεμίσει με κόσμο μέχρι και ο περίγυρος του αγωνιστικού χώρου. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης που έλεξε ισόπαλη χωρίς τέρματα τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι της ομάδας και στη συνέχεια αποδόθηκαν συγχαρητήρια από παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήριες ευχές αποδόθηκαν και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παράγοντας της οποίας πήρε το μικρόφωνο και απηύθυνε χαιρετισμό για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 1988-89.  Μάλιστα στην τοποθέτησή του ο άνθρωπος των Θεσσαλονικιών μίλησε για κοινές ρίζες.

Το αναφέρουμε γιατί δύσκολα θα ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο με όσα συμβαίνουν.

Δείτε το βίντεο μετά το 40ο λεπτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags