Facebook Pixel Ούτε τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-20 23:22:00

Ούτε τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μήνες και κάτι χωρίς νίκη στην έδρα της μετράει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Λύμπε (46)’ και Μήτρογλου (89’) τα γκολ.

Από τις 12 Δεκεμβρίου στον αγώνα με την Λάρισα είχε να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την 23η αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ βαρετό. Λίγες καλές στιγμές κυρίως από πλευράς ΑΕΚ, η οποία προσπάθησε να ξετυλίξει τις επιθετικές της κινήσεις από τα άκρα. Όταν δεν της βγήκε αυτό απείλησε από τον άξονα με πολλά σουτ, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και στην εκπνοή του ημιχρόνου η «Ένωση» πέτυχε γκολ με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν διορθώθηκε καθόλου! Η ΑΕΚ είχε και πάλι τον πρώτο λόγο, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να ισοφαρίσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις οι οποίες δεν του έβγαιναν. Η ΑΕΚ όμως επαναπάυτηκε με το γκολ του Λυμπερόπουλου και στο 89’ οι «κυανέρυθροι» βρήκαν το γκολ προς τα δίχτυα! Ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Μήτρογλου και εν τέλει πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

90'ΛΗΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

89' Γκολ ο Πανιώνιος: Ύστερα από σέντρα του Γκαλίτσιος από δεξιά, ο Μήτρογλου που καλυπτόταν έπιασε το πλασέ και έγραψε το 1-1.

 

61' Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Νασούτι στη θέση του Γιάχιτς που αποχώρησε τραυματίας!

48' Ο Ριέρα χτύπησε εκτός φάσης τον Παντελή Καφέ, αλλά ούτε ο Μάνταλος ούτε οι βοηθοί μπόρεσαν να δούνε το συγκεκριμένο γεγονός... Αψυχολόγητη και αντιεπαγγελματική ενέργεια του Ριέρα...

46' Έναρξη δευτέρου μέρους...

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου! Πολύ κακό το πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και κυριάρχησε στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μετουσιώσει σε γκολ τις προσπάθειές της, ενώ ο Πανιώνιος δεν είναι καθόλου απειλητικός. Οι παίχτες του Χιμένεθ πάντως κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ, χάρη στο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου.

45'+1' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σκόκο, η μπάλα πέρασε αρχικά από τον Καφέ, ο Μπλάνκο πήρε από κοντά την κεφαλιά, ο Μάχο απέκρουσε, ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ, έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Λυμπερόπουλου, ο οποίος άνοιξε το σκορ!

 

45' Ένα λεπτό καθυστερήσεις.

40' ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ κακό θέαμα μέχρι στιγμής. 'Ηταν που ήταν παγωμένο το ΟΑΚΑ από την απουσία του κόσμου, έγινε ακόμα πιο ψυχρό με την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

29' Σουτ του Σκόκο, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Τσότσαλιτς και έφυγε κόρνερ.

Άρχισε να βρέχει στο ΟΑΚΑ και το τερέν γίνεται πιο βαρύ για τους ποδοσφαιριστές...

23' Σουτ του Σκόκο, η μπάλα στην αγκαλιά του Μάχο.

11' Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο: Ο Μήτρογλου έπιασε σουτ εκτός περιοχής το οποίο έφυγε άουτ.

2' Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Σκόκο με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

1' Έγινε η σέντρα

Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώνταςT-shirts των ιδρυμάτων "Φλόγα" και "Λάμψη".

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (61' Νασούτι), Μάκος, Καφές, Σκόκο (81' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (68' Μίτσελ), Μπλάνκο

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον (60' Κουμορτζί), Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (74' Σάμαρης), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags