Facebook Pixel "H AEK που θέλουμε να βλέπουμε!"
Life
| 2011-02-27 22:02:00

"H AEK που θέλουμε να βλέπουμε!"

"H AEK που θέλουμε να βλέπουμε!"

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τη νίκη της ΑΕΚ στο Παγκρήτιο, την κατάθεση ψυχής των παικτών και τον «Φούλη» που έχει τρελάνει κόσμο με τα γκολ που βάζει!

Με τα αποτελέσματα που είδαμε αυτή την αγωνιστική -και που περιέπλεξαν την κατάσταση στη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ- η νίκη στο Παγκρήτιο έπρεπε να έρθει πάση θυσία.

Τώρα η ΑΕΚ έχει βάλει τον ΠΑΟΚ από κάτω -με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο- αλλά έχει την ευκαιρία να τον βάλει για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο, αν τον κερδίσει στα δύο απανωτά ματς που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Βέβαια, με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να έχουν νικήσει, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα.

Το ματς αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για όσους θα συνεχίζουν να παίζουν στην ΑΕΚ όχι μόνο αυτή τη χρονιά, αλλά και όλες τις επόμενες. Δεν ήταν ματς για πριμαντόνες, αλλά ένα ματς που θα έπρεπε να γίνει κατάθεση ψυχής.

Τέτοια είδαμε από τον παίκτη που δεν καλείται -προκλητικά- ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του κι ασφαλώς αναφέρομαι στον Μπλάνκο Tέτοια είδαμε από τον Γκερέιρο, από τον Μπερνς, αλλά και από τον «Φούλη», που φέτος θα μας τρελάνει και με τα γκολ που βάζει. Για μένα μεγάλο κέρδος υπάρχει και από την παρουσία του Ματέος ως αμυντικού χαφ -που βάζει στην εξίσωση μια ακόμα λύση σε αυτό το σημείο για τον Χιμένεθ.

Στο να παρουσιαστεί η ΑΕΚ με αυτή την εικόνα, έπαιξαν ρόλο σίγουρα και οι εξάψαλμοι από τους φίλους της ομάδας. Πιο πολύ, όμως, μέτρησε το γεγονός ότι αυτοί που έπαιζαν τα έδωσαν όλα. Η «Ένωση» εξακολουθεί να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα παιχνίδια μακριά από το Λεκανοπέδιο, με τέσσερις νίκες στον δεύτερο γύρο (Σέρρες, Τρίπολη, Ξάνθη, Κρήτη) ενώ και με τον Παναθηναϊκό -όταν η ενδεκάδα έγινε πιο ορθολογική- είχε βραχυκυκλώσει για ένα εικοσάλεπτο τους «πράσινους» στην ήττα με 3-1.

Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι τα δύο απανωτά ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό με την Καβάλα. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες στο ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags