Facebook Pixel Έφαγε ξύλο, ανταπέδωσε και δεν γράφτηκε πουθενά… (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-04-10 18:01:00

Έφαγε ξύλο, ανταπέδωσε και δεν γράφτηκε πουθενά… (ΦΩΤΟ)

Έφαγε ξύλο, ανταπέδωσε και δεν γράφτηκε πουθενά… (ΦΩΤΟ)

Επίθεση από οπαδό του ΠΑΟΚ δέχτηκε ο Δημήτρης Μπαντής του Φιλίππου Βέροιας στον μεταξύ τους αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως σας είχε ενημερώσει ο sportdog, πριν τον αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια από οπαδούς του «Δικεφάλου», ενώ ο αρχηγός του συλλόγου της Βέροιας χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Το γεγονός επιβεβαίωσε την Κυριακή και το βεροιώτικο site, sportorama.gr το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα κατακριτέο πέρα για πέρα περιστατικό σημειώθηκε στο ζέσταμα του παιχνιδιού, όταν οπαδός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον Δημήτρη Μπαντή, που δέχτηκε κλοτσιά και γροθιά, ο έμπειρος παίκτης ανταπέδωσε στη συνέχεια και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το τραγικό συμβάν έλαβε τέλος, χωρίς πάντως να σημειωθεί από κανέναν αρμόδιο».

Ωστόσο, τίποτα δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνας και είναι απορίας άξιο γιατί δεν συνέβη αυτό… Μήπως για να μην τιμωρηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης;

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ. Ο πρώτος ως προνομιούζος θα παίξει και τα τρία ματς των πλέι οφ εντός έδρας.

Δείτε το print screen του δημοσιεύματος:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags