Facebook Pixel Πήρε το ΟΚ και επιστρέφει στην Τούμπα
Life
| 2011-04-25 23:05:00

Πήρε το ΟΚ και επιστρέφει στην Τούμπα

Πήρε το ΟΚ και επιστρέφει στην Τούμπα

Ο νεαρός Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών απέσπασε το ΟΚ από τον υπεύθυνο των «ασπρόμαυρων» Ακαδημιών και σύντομα θα φορά ξανά τη φανέλα των Θεσσαλονικέων.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι ένας «βαμμένος» ΠΑΟΚτσής, ο οποίος δόθηκε δανεικός (φέτος) από τον «Δικέφαλο» σε δύο ομάδες. Αρχικά έπαιξε στη Ζάκυνθο κι από τον Ιανουάριο αγωνίζεται με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με την οποία κάνει εξαιρετική σεζόν και τη βοηθάει κατά πολύ για να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Ο 20χρονος αμυντικός (παίζει δεξί μπακ, αλλά και σε όλη την πλευρά) μίλησε για τη μεγάλη θέλησή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, έδωσε το «Ο.Κ.» στον Θόδωρο Ζαγοράκη και στον Παντελή Κωνσταντινίδη προκειμένου να φορέσει ξανά ο μικρός την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Αποστολόπουλος θα γυρίσει στα γνώριμα λημέρια του. Μάλιστα πριν δύο χρόνια ακολούθησε την πρώτη ομάδα, στην προετοιμασία στην Ολλανδία, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος κι έχει να το λέει στους φίλους τους για τις εμπειρίες που αποκόμισε.

«Η παρουσία μου στη Γ΄ Εθνική μού κάνει μεγάλο καλό. Παίρνω σπουδαίες εμπειρίες κι είμαι ακόμη πιο έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Βέβαια το αν θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ εξαρτάται από τους ανθρώπους της ομάδας. Μου είπε ο κ. Πουρλιοτόπουλος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης ακούω διάφορα, αλλά περιμένω πως και πως τη μέρα που θα επιστρέψω στο σύλλογο και θα πάρω την ευκαιρία που πάντα ονειρευόμουν. Αν τελικά γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και παίξω στην Τούμπα, τότε θα προσπαθήσω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους που θα με έχουν εμπιστευτεί», τόνισε αρχικά ο διεθνής με την Ελπίδων δεξιός μπακ και στη συνέχισε αναφέρθηκε στην αρχή της πορείας του στον ΠΑΟΚ:

«Πέντε χρόνια έμεινα στις ακαδημίες της ομάδας. Πρώτο προπονητή είχα τον Γιώργο Τουρσουνίδη, στη συνέχεια τούς Κυριάκο Αλεξανδρίδη (β΄ ομάδα), Θόδωρο Ελευθεριάδη, ενώ είχα προπονητή και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Τον κόουτς που είχα στην Εθνική Νέων και φέτος έχω στην Ελπίδων. Ηταν ο παίκτης - πρότυπό μου. Τον θαύμαζα κι ακόμη ακούω πολύ προσεχτικά τα όσα μου λέει».

Σε ό, τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει και θέλει κάποια στιγμή να πάρει λίγη από την αίγλη τους, αποκάλυψε: «Στον ΠΑΟΚ έχω μεγάλη αδυναμία στον Γκαρσία και στον Βιεϊρίνια. Κι όσο φεύγουμε εκτός Ελλάδας, έχω… τρέλα με τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα. Παίζει στη θέση που αγωνίζομαι κι εγώ, έχοντας στοιχεία που θέλω κάποια στιγμή να βάλω κι εγώ στο παιχνίδι μου. Σίγουρα αυτά είναι όνειρα, αλλά χωρίς και τα όνειρα δεν υπάρχει μέλλον κι εξέλιξη».

Δηλώσεις για τον 20χρονο Αλέξανδρο έκανε κι ο νυν προπονητής του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, Στέλιος Κιούρκας: «Είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορεί να επενδύσει ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα ΄΄πολυεργαλείο΄΄ στη δεξιά πλευρά. Είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που δικαιούται να πάρει μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» για την ομάδα του μέλλοντος. Δηλαδή μια ομάδα με γηγενείς παίκτες, οι οποίοι θα… ματώνουν τη φανέλα».

πηγή: paok24.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags