Facebook Pixel Έκθεση Game World 2011
Life
| 2011-05-30 16:04:00

Έκθεση Game World 2011

Έκθεση Game World 2011

Διαδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, που "υπακούουν" στην εντολή του παίκτη από απόσταση φιλοξενούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου στη μεγαλύτερη έκθεση του είδους, στον Πολυχώρο "Μύλος", στη Θεσσαλονίκη.

Η νέα τεχνολογία στην ψυχαγωγία ίσως συναρπάζει τους μικρούς και εκπλήσσει ευχάριστα τους μεγαλύτερους, αλλά η έκθεση κρύβει εκπλήξεις και για τους παλαιότερους. Ό,τι γνώρισαν και αγάπησαν στα παιδικά τους χρόνια, ξοδεύοντας ατέλειωτες ώρες πάνω από ογκώδεις κονσόλες, χειριζόμενοι μοχλούς και κουμπιά, θα το ξαναδούν "ζωντανό" και σίγουρα δε θα παραμείνουν ασυγκίνητοι.

Το "Πακ-Μαν", τα "Ράλι", το "Τέτρις", η… προϊστορία των βιντογκέιμς μπορεί να μην είναι πια και τόσο επίκαιρη, αλλά έχει μεγαλώσει ολόκληρες γενιές!

H μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες του "Game World 2011" έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν και στο μέλλον των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, σε μια έκταση 1000 τετραγωνικών μέτρων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags