Facebook Pixel "Μέσα" και ο Φατί
Life
| 2011-07-06 20:18:00

"Μέσα" και ο Φατί

"Μέσα" και ο Φατί

Στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη τέθηκε την Τετάρτη ο Ρικάρντο Φατί. Ο Γάλλος μέσος ξεκίνησε την καλοκαιρινή του προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των «κίτρινων» στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, οι Τσέζαρεκ, Πρίττας και Διούδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν πρωί - απόγευμα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης των «κίτρινων».

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Η προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και οι προπονήσεις του Σαββάτου θα είναι "ανοικτές" για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου, ενώ για το διάστημα της παραμονής στο Καρπενήσι έχουν ήδη οριστικοποιηθεί δύο φιλικά παιχνίδια στις 15-7 με Ατρόμητο και στις 19-7 με την Κέρκυρα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags