Facebook Pixel Οι δύο ΑΕΚ γίνονται μία
Life
| 2011-07-10 01:34:00

Οι δύο ΑΕΚ γίνονται μία

Οι δύο ΑΕΚ γίνονται μία

Η ΑΕΚ Αργους απείλησε πως δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2, όταν την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων στα γραφεία της ΕΟΚ. Το έκανε επειδή δεν έχει πάρει επιχορήγηση, αλλά φαίνεται πως είχε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους.

Γιατί η συγχώνευση με την ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο και οι μητρική Ενωση, θα απορροφήσει τη συνονόματη από το Αργος, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστου στην κιτρινόμαυρη ώρα είναι χαρακτηριστικές: "Πιστεύω ότι θα κάνουμε κάποια συγχώνευση με ομάδα Α2 και θα αγωνιστούμε στη δεύτερη κατηγορία όντες καθαροί από χρέη προς παίκτες και τρίτους. Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη λύση. Νομίζω πως είναι "μονόδρομος". Εξάλλου η συγχώνευση θα είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στην ουσία. Η ομάδα θα λέγεται AEK και θα έχει έδρα το κλειστό των Aνω Λιοσίων. Μόνο το ΑΦΜ της θα διαφοροποιηθεί. Δεν νομίζω κάποιος από αυτούς που πάνε στην κερκίδα και φωνάζουν για την ομάδα να γνωρίζουν το ΑΦΜ της".

Το μόνο εμπόδιο στη συγχώνευση είναι ο Μπάμπης Καραμανλής, που θέλει να μείνει η ομάδα ως έχει. Αλλά τα καρφιά του Χατζηχρήστου μάλλον πόνεσαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ: "Μιλάω καθημερινά με τον Καραμανλή. Εχει κάνει πολλούς λάθος χειρισμούς. Η ομάδα δεν έπρεπε να φύγει από τα Πατήσια. Την πατήσαμε με τα μεγαλοπιάσματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags