Facebook Pixel 0-4! Την ξεφτίλισαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-22 22:38:00

0-4! Την ξεφτίλισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

0-4! Την ξεφτίλισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε άλλο ένα πάρτι στο ΟΑΚΑ, ταπεινώνοντας αυτή τη φορά την ΑΕΚ. 0-4, με τα γκολ των Σανκαρέ, Ουμπίντες, Μόνχε και Καπετάνου. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο!

Αδιάβαστη έπιασε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Βόλου και απ’ ότι φαίνεται το ΟΑΚΑ έχει εξελιχτεί σε γούρικο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρασαν πίκρα και τέσσερα γκολ στην «Ένωση», ρεζιλεύοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην έδρα τους…

Οι παίκτες του συλλόγου της Μαγνησίας νίκησαν κατά κράτος, ό,τι έκαναν τους έβγαινε, ήταν πολύ καλά στημένοι με τον Σάκη Τσιώλη να παραδίδει μαθήματα προπονητικής στον Μανόλο Χιμένεθ, του οποίου οι οδηγίες απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετές.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με δύο πολύ γρήγορα γκολ, των Σανκαρέ (12’), Ουμπίντες (19’), το πάρτι όμως συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όπου τη σκυτάλη πήραν ο Μόνχε (61’) με τον Καπετάνο (81’) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή η νίκη είναι ξεχωριστή για τον Ολυμπαικό του Βόλου, αφού ήταν η πρώτη εκτός έδρας στην ιστορία του επί της ΑΕΚ, μετά από 8 ήττες σε ισάριθμους αγώνες!

Επίσης οι "Ενωσίτες" άρχιζαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες τους από το τρίτο γκολ και μετά, ενώ οι περισσότεροι πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι τους πολύ ώρα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα...

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλας (21' Αργυρίου), Μάκος (72' Γκερέιρο), Ντιόπ, Λαγός (38' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Ούμπιντες (49' Μητρόπουλος), Μπρέσκα, Καπετάνος (81' Ριβέρα), Άλβαρες, Σανκαρέ, Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Σολάκης (61' Μαρτίν).

Το Φιλμ του ματς

90'+3' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ! Μεγάλη ταπείνωση για την ΑΕΚ στην έδρα της, η οποία έχασε από έναν πολύ καλό Ολυμπιακό Βόλου.

 


aek oly.volou 0-4

81' Γκολ για τον Βόλο: Ο Καπετάνος με επέλαση από δεξιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα και με δυνατό πλασε έγραψε το 0-4!

72' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο περασε στη θέση του Μάκου.

67' Άρχισε να βρέχει. Ούτε η βροχή δεν ξεπλένει τέτοια ντροπή για την ΑΕΚ...

 


aek oly. volou 0-3 monje
 

61' Γκολ για τον Βόλο: Ύστερα από αντεπίθεση του Ολυμπιακού από δεξιά, ο Μπρέσκα πάσαρε άψογα στον ακάλυπτο Μόνχε, ο οποίος δεν μπορούσε να χάσει το γκολ σε κενό τέρμα και έτσι το 0-3 είναι γεγονός!

58' Συρτό σουτ του Σκόκο, η μπάλα κόντραρε και φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

52’ Σέντρα του Σκόκο από τα αριστερά, ο Λυμπερόπουλος πήρε τη γυριστή κεφαλιά, στο κέντρο της περιοχής η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακούποβιττς.

49’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Μητρόπουλος αντί του Ουμπίντες

47' Κεφαλιά του Νασούτι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο, ο Γιαπούκοβιτς είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45'+3' Τέλος πρώτου ημίχρονου! Θυμάστε την ΑΕΚ που παρακολουθήσατε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Ε καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα που παρατάχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου! Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν παρουσιαστεί χωρίς πλάνο, είναι άναρχοι, με αποκομμένες τις γραμμές τους με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να τους πιάσουν στον ύπνο και να προηγούνται 2-0 στο πρώτο μέρος! Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχασαν τις υπηρεσίες του πολύπειρου Δέλλα ο οποίος αποχώρησε με θλάση στον δεξί δικέφαλο.

43' Απίστευτη απόκρουση από τον Γιαπούκοβιτς. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε φάουλ από μακριά, βαζοντας πολλά φάλτσα, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά, αλλά δεν κατάφερε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος απέκρουσε θεαματικά!

38' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο αντί του Λαγού

26’ Ωραίο μακρινό σουτ του Σκόκο, η μπάλα όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαπούκοβιτς.

24’ Κεφαλιά του Μπλάνκο από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

21’ Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Αργυρίου στη θέση του τραυματία Δέλλα. Με αυτή την αλλαγή ο Γιάχιτς μετατοπίστηκε στο κέντρο της άμυνας και ο νεαρός μπακ πέρασε στο δεξί άκρο, όπου είναι και η φυσική του θέση.

 


aek oly. volou 0-2 oubides
 

19’ Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Καπετάνος έβγαλε τον Ουμπίντες τετ α τετ με τον Σάχα και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους».

 


aek oly. volou 0-1 sankare

12’ Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους στο δεύτερο δοκάρι, πρόλαβε την καθυστερημένη έξοδο του Σάχα και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

3΄Κεφαλιά του Νασούτι, η μπάλα στα χέρια του Γιαπούκοβιτς

1’ Έναρξη αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags