Facebook Pixel Συμφώνησαν ότι θα ξανασυναντηθούν…
Life
| 2011-01-28 19:44:00

Συμφώνησαν ότι θα ξανασυναντηθούν…

Συμφώνησαν ότι θα ξανασυναντηθούν…

Άλλη μία συνάντηση είχε την Παρασκευή ο Σταύρος Αδαμίδης για το γηπεδικό, αυτή τη φορά στη Βουλή και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μαζί με τον σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Κωνσταντινίδη βρέθηκε το πρωί στο Κοινοβούλιο, όπου ανέλυσε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, τον στόχο της «Ένωση» για κατασκευή του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» επανέλαβε ότι το έργο θα βοηθήσει πολύ την πόλη σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ενώ αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στην χωρητικότητα του γηπέδου (28.000-30.000 θέσεις) και στο πλάνο της ενωμένης ΑΕΚ ( δηλαδή ποδοσφαιρικό γήπεδο, εμπορικοί χώροι, πάρκινγκ και κλειστό στο παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια).

Από τη μεριά της η Επιτροπή είδε με πολύ θετικό μάτι την προσπάθεια της ΑΕΚ με τον 36χρονο δικηγόρο να ζητάει τη βοήθειά της προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις (αλλά και πάνω στα πολεοδομικά ζητήματα) που έχει ζητήσει η ΑΕΚ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Το σίγουρο είναι ότι οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τόσο μέσα στον Φεβρουάριο όσο και την Άνοιξη.

Πάντως, πολλές συναντήσεις γίνονται και φως ακόμα δεν έχουν δει οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Εντάξει, εδώ υπομένουν 17 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αλλά οι πολλές συναντήσεις δίνουν τροφή για αμφιβολίες για τους παραδόπιστους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Δεν έχουν και άδικο βέβαια, αφού τόσα χρόνια έχουν χορτάσει αρκετά από τις διοικήσεις…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags