04/02/11 - 00:29

Η επιστροφή του ασώτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Ταμπάκης ένα από τα ταλέντα της Αννίτας Πάνια επέστρεψε να συνεχίζει...την καριέρα του.

Η επιστροφή του ασώτου! (ΒΙΝΤΕΟ)
53.612views 0shares

Η μορφή αυτού του "Λακεδαιμόνιου θεού" όπως τον είχαν αποκαλέσει κάποτε μας δημιουργούσε... αϋπνίες, η φωνή του ηχεί σίγουρα ακόμα στα αυτιά σας.

Το ταλέντο του Γιώργου Ταμπάκη επέστρεψε χτες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η Αννίτα τον περιεργαζόταν για ώρα και προσπαθούσε να μάθει για ποιο λόγο κάνει αυτό το comeback το ταλέντο από τα παλιά με τον οποίον οι σχέσεις είχαν ψυχρανθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ταμπάκης είχε μία χαρακτηριστική ψιλή φωνή και από το ρεπερτόριο του είχε ξεχωρίσει το "Shake It" του Σάκη και το "Είσαι αμαρτωλή". Ενώ λοιπόν ο κόσμος τον είχε αγαπήσει για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, όπως και τους υπόλοιπους "συναδέλφους" του όπως τον Κατέλη, εκείνος απόφάσισε ότι θα επαναφέρει τη φωνή του σε κανονική συχνότητα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και της Αννίτας.

Η παρουσιάστρια "παίζοντας" ανάμεσα στο ρόλο ανακριτή και ψυχαναλυτή είπε με την ευθύτητα που την χαρακτηρίζει ότι η σχέση τους ήταν σχέση θύτη-θύματος και ότι και οι δύο περάσαν και από τις δύο θέσεις κάνοντας ο ένας κακό στον άλλο.

Ο Γιώργος Ταμπάκης με την σειρά του ζήτησε συγγνώμη και αναφέρθηκε στο τι έκανε από το διάστημα που έκαναν "μπλουμ" οι δουλειές του και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκει και πάλι τους φίλους του.

Τραγούδησε με την "μπάσα" του φωνή και πήρε το ελευθέρας από την επιτροπή για τις εμφανίσεις του και πάλι στην εκπομπή της Αννίτας, στην οποία εμφανίζεται και ο Κατμαν σε ρόλο σεφ.

ΠΗΓΗ : zappit.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ