Facebook Pixel Σε υψηλούς τόνους η ομιλία Παπανδρέου
Life
| 2011-03-04 15:00:00

Σε υψηλούς τόνους η ομιλία Παπανδρέου

Σε υψηλούς τόνους η ομιλία Παπανδρέου

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η ομιλία του κινήθηκε σε υψηλούς τόνους , ενώ ο πρωθυπουργός έκανε δριμεία επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή , η οποία «διπλασίασε το έλλειμμα και το χρέος για να ζήσει αυτή καλύτερα και οι δικοί της άνθρωποι».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το χρέος βαρίδι στο «λαιμό των παιδιών μας» και τόνισε ότι ανεξάρτητα από τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας, τις αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση. Επίσης επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει και με τόκο τα δάνεια που πήρε.

«Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είναι δικός μας», τόνισε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι η ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας δεν είναι περίπατος. Εάν οι αποφάσεις των ηγετών της ΕΕ δεν είναι γενναίες θα φανεί πολύ σύντομα στις αγορές, είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Μόνο μια συντονισμένη πολιτική μπορεί να ηρεμήσει τις αγορές», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παπανδρέου είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η χώρα να βγει όσο το δυνατό γρηγορότερα στις αγορές για δανεισμό κάτι που μπορούσε να της επιτρέψει ακόμα και την αποχώρησή της από το Μνημόνιο, ενώ επανέλαβε την πρόταση του για ευρωομόλογο.

Πηγή: newscode.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags