08/04/11 - 11:39

Και ο Ραγκούσης "τσαμπατζής;"

Θυμάστε την ατάκα του κ. Ρέππα «Τσαμπατζήδες όσοι δεν πληρώνουν διόδια»;

Και ο Ραγκούσης "τσαμπατζής;"
34.322views 0shares

Με αυτήν είχε χαρακτηρίσει από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας, όσους δεν δέχονται να πληρώσουν εισιτήρια ή διόδια, ενώ είχε προσθέσει ότι θα αυξηθούν τα κόμιστρα αν συνεχιστεί αυτή η στάση.

«Οι τσαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή. Με αυτή τη στάση, είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και άλλο το κόμιστρο» είχε τονίσει τότε ο υπουργός.

Επίσης αξίζει να θυμηθούμε πως για τον κ. Ρέππα η άρνηση πληρωμής θεωρείται αντικοινωνική συμπεριφορά .«Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σα να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μένα να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» είχε επισημάνει.

Άραγε μετά την πληροφορία πως ο σύντροφός του στο ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης συμμετείχε στο κίνημα «Δεν πληρώνω» από το 2002, δηλαδή 8 χρόνια πριν από την έξαρση με το θέμα των διοδίων, θα τον κάνει να αναθεωρήσει την άποψη του;

Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα για το Μέλλον» της οποία ηγείτο ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

"Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
Ενότητα για το μέλλον
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάρος 30 Σεπτεμβρίου 2002
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί .

Η απόφαση σας για την επιβολή αμοιβής στα Κέντρα Υγείας, μας βρίσκει ολοκληρωτικά αντίθετους. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία είναι ηθικά και κοινωνικά μη αποδεκτή.

Είναι εντελώς ανεφάρμοστη, δεδομένης της ανυπαρξίας ταμειακής υποστήριξης στα Κέντρα Υγείας και προφανώς άνευ εισπρακτικής ουσίας.

Κατόπιν τούτου ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης αυτής.

Επίσης θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για δραστική αύξηση των ιατρών ειδικοτήτων που θα συμπληρώνουν το υπάρχον δυναμικό του Κέντρου Υγείας Πάρου. Η τελευταία απόφαση του Υπουργείου Υγείας να διαθέσει μόνον οκτώ ιατρούς για τις Κυκλάδες (εκ των οποίων ο ένας για την Πάρο) προφανώς δεν είναι άξια λόγου.

Στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία

Με τιμή
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου
Γιάννης Ραγκούσης"

Κύριε Ρέπα πώς είπατε πως του λέμε αυτούς ; !!
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!.

Πηγή: newstoday.gr