Facebook Pixel Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Fast and Furious 7!
Life
| 2013-12-24 21:57:00

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Fast and Furious 7!

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Fast and Furious 7!

Με ένα άκρως συγκινητικό τρόπο ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Fast & Furious 7", Vin Diesel ανακοίνωσε την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Απευθυνόμενος στους fans του κινηματογραφικού franchise ο Diesel κοινοποίησε στο facebook την φωτογραφία της τελευταίας του κοινής σκηνής στην ταινία με τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή του Paul Walker ενώ ολοκληρώνοντας το συγκινητικό του σχόλιο ανακοίνωσε πως η 7η συνέχεια της ταινίας "Fast & Furious" θα βγει στις αίθουσες στις 10 Απριλίου του 2015!

«Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε μαζί» έγραψε ο Βιν Ντίζελ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και πρόσθεσε: «Υπήρχε μια μοναδική τελειότητα, μια υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας που ολοκληρώσαμε μαζί (...) Το "Fast and Furious" θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2015. ΥΓ: Θέλαμε εσύ (απευθυνόμενος στον Πολ Γουόκερ) να το μάθεις πρώτος».



Ο ίδιος δεν διευκρίνησε, αν θα αλλάξει το σενάριο της ταινίας. Με τη σειρά του, το περιοδικό The Hollywood Reporter επικαλούμενο πηγές υποστηρίζει ότι οι σκηνές με τη συμμετοχή του Ουόκερ δεν θα περικοπούν.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι οι παραγωγοί υπολογίζουν προσεκτικά να βγάλουν το χαρακτήρα του Ουόκερ από την ταινία και ελπίζουν ότι για αυτό θα είναι αρκετό το υλικό που έχει ήδη γυριστεί. Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι ορισμένες σκηνές μπορούν να ολοκληρωθούν με τη συμμετοχή του μικρότερου αδερφού του Ουόκερ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags