Facebook Pixel Μαθητές με χασίς σε σχολική εκδρομή!
Life
| 2011-04-11 14:55:00

Μαθητές με χασίς σε σχολική εκδρομή!

Μαθητές με χασίς σε σχολική εκδρομή!

Αρκετό χασίς για να περάσουν ολόκληρη την πενθήμερη εκδρομή τους… μαστουρωμένοι, όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και ολόκληρη η τάξη τους, είχαν μαζί τους δυο ανήλικοι μαθητές της τρίτης Λυκείου από σχολείο της Αθήνας!

Όμως, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού Σώματος έβαλε πρόωρο τέλος στα σχέδιά τους, μόλις αφίχθηκαν με το πλοίο στο λιμάνι της Σούδας.

Οι άνδρες του Λιμενικού που έκαναν προγραμματισμένο έλεγχο στο πλοίο, βρήκαν στην κατοχή των δυο νεαρών μαθητών 55 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και, αντί για τις ομορφιές των Χανίων, τους έστειλαν στο δικαστικό μέγαρο για να δουν τον εισαγγελέα!

Ένα μόνιμα παρκαρισμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε μετατρέψει σε… θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούσε μια ολόκληρη χασισοφυτεία ένας 34χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Καρδίτσα! Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά επί μέρες το ύποπτο όχημα και, όταν είδαν τον 34χρονο να ανοίγει τις πόρτες για να περιποιηθεί τα δενδρύλλια, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επτά γλάστρες στις οποίες ο χασισοκαλλιεργητής καλλιεργούσε ούτε λίγο ούτε πολύ… 69 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης με σκοπό να διαθέσει την παραγωγή του σε χρήστες της περιοχής! Κατασχέθηκαν ακόμη 20 κύπελλα στα οποία είχε φυτέψει από ένα δενδρύλλιο και 14 πλαστικά μπουκάλια κομμένα με χώμα τα οποία περιείχαν επίσης μικρά χασισόδεντρα! Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags