16/05/11 - 07:35

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Θεσσαλία και στο Ιόνιο, περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2011.

Ο καιρός σήμερα
52.145views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr