Facebook Pixel Τι άλλο θα ακούσουμε;
Life
| 2011-06-09 22:43:00

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, τα μελλοντικά ξενοδοχεία εκτός από πρωινό, ασύρματο Internet και συνδρομητική τηλεόραση, θα παρέχουν διαδραστικά όνειρα και virtual sex!

Η δημοφιλής αλυσίδα ξενοδοχείων Travelodge προσέλαβε τον μελλοντολόγο Ian Pearson για να προβλέψει τι αλλάγες θα επιφέρει η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο των ξενοδοχείων μέχρι το 2030 και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στην αναφορά Future of Sleep.

Όπως αναφέρει ο Ian Pearson, μέχρι το 2030, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων θα είναι σε θέση να ρυθμίζουν το περιεχόμενο των ονείρων τους, ξεπερνώντας ακόμα και τη γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας Inception. Αν για παράδειγμα θέλουν να επαναλάβουν ένα όνειρο που τους άρεσε, θα μπορούν να το επιλέγουν από μια λίστα και να το ξαναβλέπουν. Επίσης θα μπορούν να μοιράζονται (στην κυριολεξία) τα όνειρα τους με κάποιον φίλο!

Επιπλέον, όσοι διαμένουν στο ξενοδοχείο μόνοι τους, θα μπορούν να κάνουν virtual sex με το σύντροφό τους ακόμα και αν τους χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα. Εκτός των άλλων, με τη βοήθεια ειδικών φακών θα μπορούν να προσαρμόζουν την εικόνα του συντρόφου τους ή ακόμη και να την αλλάζουν κάθε μέρα, χωρίς ο τελευταίος να έχει την παραμικρή ιδέα του τι βλέπουν κάθε φορά!

Ως γνωστόν, το ένα τρίτο της ζωής μας κοιμόμαστε, κάτι το οποίο θα παραμείνει ως έχει. Η τεχνολογία δεν θα αλλάξει την ανάγκη μας για ανάπαυση, αλλά θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου μας.

πηγή: techgear.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags