Facebook Pixel «Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα»
Life
| 2011-06-16 20:22:00

«Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα»

«Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα»

«Κάποιοι αλλά λένε το πρωί, αλλά το μεσημέρι και αλλά το βράδυ», είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Κ.Ο της ΝΔ, όπου και γίνεται συζήτηση σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις. Η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ γίνεται της στην αίθουσα της Γερουσίας.
 

«Το μήνυμα της ΝΔ είναι στάση ψυχραιμίας όταν η κυβέρνηση μοιάζει να τα έχει χαμένα, συνέπεια πολίτικης, όταν κάποια αλλά λένε το πρωί, αλλά το μεσημέρι και αλλά το βράδυ», τόνισε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου.

Σχετικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Δεν λαϊκίσαμε όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, δεν κατεβάσαμε τον κόσμο στους δρόμους, δεν είπαμε όχι σε όλα. Δεν διστάσαμε να του προσφέρουμε συναίνεση. δεν διστάσαμε να ψηφίσουμε πολλά νομοσχέδια που ήταν σωστά και κρίσιμα για τον τόπο. Δεν διστάσαμε να πούμε ναι στο Μνημόνιο. Κι αυτό το κάναμε για τρείς λόγους: Προβλέψαμε την μεγάλη ύφεση, την διόγκωση του χρέους και ότι όλα αυτά δεν θα τα άντεχε η κοινωνία. Δεν περιμέναμε στη γωνία να διογκωθεί η φθορά της κυβέρνησης. Καταθέσαμε προτάσεις εξόδου από την κρίση».

Και συνέχισε: «Θέλουμε την αλλαγή του Μνημονίου την αλλαγή αυτής της πολιτικής για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε το ταχύτερο. Γι αυτό προτείναμε επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Αντί για αλλαγή πολιτικής έχουμε με το μεσοπρόθεσμο επιμονή στο ίδιο λάθος. Το σχέδιο αυτό δεν δουλεύει γιατί οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο και το έχουμε εμείς. Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση και αυτό θα είμαστε εμείς».

Σε ένα σημείο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό γιατί όπως είπε δεν διαπραγματεύτηκε, όπως έκαναν οι Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Πηγή: Newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags