Facebook Pixel Ζητούν να επανενωθούν οι «Τρύπες» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-14 20:34:00

Ζητούν να επανενωθούν οι «Τρύπες» (ΦΩΤΟ)

Ζητούν να επανενωθούν οι «Τρύπες» (ΦΩΤΟ)

Σελίδα θαυμαστών στο Facebook απαιτεί το συναυλιακό reunion του ιστορικού συγκροτήματος, προκειμένου να τους απολαύσουν οι νέες γενιές, έστω για λίγα live.

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται με πρωτοβουλία της ιστοσελίδας elliniki-skini.gr, η οποία θέτει μερικά λογικά επιχειρήματα για την επανένωση του γκρουπ. Μάλιστα δημοσιεύει συμβολικά «πέντε αποκόμματα εισιτηρίων από συναυλίες που έκαναν οι Τρύπες την περίοδο '90 – '95, μαζί με την ευχή – αίτημα κάποια στιγμή να ξαναπιάσουμε ένα τέτοιο εισιτήριο στο χέρι με... μελλοντική ημερομηνία!»

Εξάλλου, «είναι δεκάδες χιλιάδες τα παιδιά ηλικίας από 15 έως 25 ετών σήμερα, που δεν πρόλαβαν να δουν live την –μακράν- πιο αγαπημένη ελληνόφωνη ροκ μπάντα. Και άλλα τόσα τα... κανονικά παιδιά ηλικίας 25 – 55 ετών που και τι δεν θα έδιναν για να τους ξαναδούν».

Γι’ αυτό δημιουργήθηκε μία σελίδα στο Facebook, όπου ζητούν από τις Τρύπες να εξετάσουν την περίπτωση ενός συναυλιακού reunion με 2-3 εμφανίσεις στην Ελλάδα. Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημιουργία τού, το γκρουπ έχει φτάσει τα 100 μέλη και συνεχίζουν να αυξάνονται...
 

Δείτε τις φωτογραφίες από τα συλλεκτικά εισιτήρια:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags