Facebook Pixel Πράκτορας ξυλοφόρτωσε πελάτη για 1.700 ευρώ
Life
| 2011-01-20 18:03:00

Πράκτορας ξυλοφόρτωσε πελάτη για 1.700 ευρώ

Πράκτορας ξυλοφόρτωσε πελάτη για 1.700 ευρώ

Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ κλείδωσε παίκτη μέσα στο πρακτορείο του στην Οβρυά της Πάτρας και τον ξυλοφόρτωνε επί ώρες.

Το γεγονός συνέβη την Δευτέρα και αιτία ήταν χρέος 1.700 ευρώ του παίκτη από Κίνο στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.
Η καταγγελία έγινε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών και σύμφωνα με αυτή ο παίκτης αφού πλήρωσε και έχασε 600 ευρώ παίζοντας ΚΙΝΟ, ζήτησε να συνεχίσει να παίζει χωρίς να πληρώνει και υποσχέθηκε ότι στο τέλος θα του έδινε συνολικά το ποσό.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη όταν έφθασε να χρωστά 1.700 ευρώ αρνήθηκε να πληρώσει και υποστήριζε ότι χρωστούσε τα μισά χρήματα. Τελικά ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να καταβάλει το οφειλόμενο ποσό. Στη συνέχεια ο παίκτης μαζί με τον πράκτορα πήγαν οδικώς σε καταστήματα στην Ανθούπολη και τη Γεροκοστωπούλου προκειμένου να πάρει δανεικά από τους καταστηματάρχες, οι οποίοι είναι γνωστοί του.

Τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο πρακτορείο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία ο ιδιοκτήτης κλείδωσε τον παίκτη μέσα και μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του άρχισε να τον χτυπάει προκειμένου να τον εξαναγκάσει να του δώσει τα οφειλόμενα. Έπειτα από ώρες ο ιδιοκτήτης πείστηκε από τους γονείς του παίκτη να τον ελευθερώσει με τη δέσμευση ότι θα του επιστραφούν τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης έπειτα από την καταγγελία συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του εκβιασμού.

Πηγή: thebest

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags