Facebook Pixel Συγνώμη αν ενοχλούμε!
Life
| 2011-02-09 16:47:00

Συγνώμη αν ενοχλούμε!

Συγνώμη αν ενοχλούμε!

Μετά και το τελευταίο περιστατικό με τουρκική φρεγάτα να «κόβει βόλτες» στα ελληνικά χωρικά ύδατα, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο παραδέχεται και επίσημα περιστατικά παραβιάσεων επί ελληνικού εδάφους.

Σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου επισημαίνεται ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν τρεις φορές αντίστοιχα τουρκικά που εκτελούσαν «εκπαιδευτικές πτήσεις στον εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο» τη Δευτέρα (7/2).

Ειδικότερα, σημειώνεται πως τα τουρκικά F-16 από ελληνικά Μ-2000 και F-4 τρεις φορές δυτικά, βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά της Λέσβου. Τα ελληνικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια της Τανάγρας, της Ανδραβίδας και της Σκύρου, αναφέρει συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα του το τουρκικό Επιτελείο, ενώ οι πληροφορίες αυτές αναδημοσιεύονται ευρύτατα στο σύνολο του τουρκικού Τύπου.

Οι αναρτήσεις υποστηρίζουν πως τα ελληνικά Μ-2000, που απογειώθηκαν από την Τανάγρα, παρενόχλησαν τη Δευτέρα το πρωί (10.05’) τουρκικά F-4 και F-16 για 15 λεπτά, ενώ τα ελληνικά Μ-2000, που απογειώθηκαν από τη Σκύρο, παρενόχλησαν τουρκικά F-16 για περίπου 40 δευτερόλεπτα νοτιοδυτικά της Λέσβου στις 15.09.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags