Facebook Pixel "Χτύπημα κάτω από το τραπέζι" από τη Φαίη Σκορδά σε Ελένη Μενεγάκη
Life
| 2024-03-21 09:20:00

"Χτύπημα κάτω από το τραπέζι" από τη Φαίη Σκορδά σε Ελένη Μενεγάκη - Μυθική πρόταση από τον Μαρινάκη!

Sportdog Team
"Χτύπημα κάτω από το τραπέζι" από τη Φαίη Σκορδά σε Ελένη Μενεγάκη - Μυθική πρόταση από τον Μαρινάκη!

Όχι μόνο έκλεισε στο MEGA με νέα πρωινή εκπομπή, αλλά επιβάλει και τους όρους της στο κανάλι...

Η Τζώρτζια Συρίχα ως έμπειρη τηλεοπτική συντάκτρια είχε όλες τις πληροφορίες για μεταγραφές και μετακινήσεις παρουσιαστών την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται από τα επιτελεία όλων των τηλεοπτικών σταθμών με μεγάλο ενδιαφέρον. Παρότι τη σεζόν που διανύουμε η «μεταγραφολογία» ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με τις διάφορες εκπομπές, η μόνη διαπραγμάτευση που έχει ολοκληρωθεί είναι τον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα, που «ελευθερώνονται» στο τέλος του Ιούνη, είναι σε εκκρεμότητα. Μιλάμε για ονόματα με μεγάλο ειδικό βάρος στο τηλεοπτικό κοινό και στην διαφημιστική αγορά.

Το μεγάλο αίνιγμα φυσικά παραμένει το Mega για το οποίο είχε γίνει γνωστό ήδη από τον Δεκέμβριο ότι προσανατολίζεται σε πλήρη αναδιάρθρωση της πρωινής – απογευματινής ζώνης με αλλαγές προσώπων, μετακινήσεις και συρρίκνωση του αριθμού των ζωντανών lifestyle εκπομπών.

Οι εκπομπές που ενδέχεται να βρεθούν εκτός αέρα από τον Σεπτέμβριο είναι τα «Mega καλημέρα», «Πάμε Δανάη» και «Ελένη». Για την μεν Ελεονώρα λέγεται ότι για να ανανεώσει θέλει late night show στο πρότυπο του «Μεσάνυχτα» που έκανε πριν από χρόνια στον Alpha. Η Δανάη Μπάρκα, σύμφωνα με φήμες, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον σταθμό που θα πρέπει να την αξιοποιήσει αλλού και η Ελένη Μενεγάκη συζητάει αποκλειστικά και μόνο με την ιδιοκτησία του καναλιού. Σε εκκρεμότητα είναι επίσης το συμβόλαιο του Κώστα Τσουρού.

Απέναντι από το Mega βρίσκεται ο Σκάι απ’ όπου θεωρούνται βέβαιες οι αποχωρήσεις της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπακοδήμου. Για την πρώτη μάλιστα λέγεται ότι έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον το Mega, για να αναλάβει τη μία εκ των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών -ναι, καλά καταλάβατε, από τρεις εκπομπές που υπάρχουν σήμερα, ο σταθμός θέλει του χρόνου να έχει δύο.

Η Τζώρτζια Συρίχα λοιπόν είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της, «το Mega έχει τάξει πολλά στη Φαίη Σκορδά για να αναλάβει τη ζώνη 10:00 - 13:00 του σταθμού» και μάλιστα υποστήριξε ότι εφόσον πάει, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα φύγει από την Ελένη Μενεγάκη (στην οποία θα γίνει μείωση 50% στο μπάτζετ της εκπομπής) και θα πάει στη δική της νέα εκπομπή!!!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags