24/04/19 - 16:38

Προσοχή! To Netflix βλάπτει σοβαρά το σεξ;

Αυτό ισχυρίζεται μια έρευνα της Wall Street Journal, αναγκάζοντας το Netflix να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Προσοχή! To Netflix βλάπτει σοβαρά το σεξ;
695views 0shares

Είναι γεγονός ότι το Netflix έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τις τηλεοπτικές μας συνήθειες. Μήπως όμως έχει αλλάξει και τις σεξουαλικές;

Αυτό αναρωτήθηκε μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η Wall Street Journal σε ένα δείγμα χιλίων ατόμων, σχετικά με το κατά πόσο η κατά συρροή τηλεθέαση επηρεάζει τη σεξουαλική τους ζωή. Και τα αποτελέσματα δεν ήταν ακριβώς ενθαρρυντικά…

Ενας στους τέσσερις απάντησε ότι μέσα στους τελευταίους έξι μήνες έχει προτιμήσει να αφοσιωθεί στο streaming παρά να κάνει σεξ, ενώ το ποσοστό ανεβαίνει στο 36% για τις ηλικίες 18 έως 38.

tv 607

Σύμφωνα με το άρθρο που συνοδεύει τα αποτελέσματα, το πρόβλημα είναι βέβαια πιο σύνθετο, καθώς ειδικοί πάνω στη σεξουαλική συμπεριφορά ισχυρίζονται πως το Neflix δεν είναι ο μόνος ένοχος: «Η τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των κινητών, του Instagram, του Youtube και οτιδήποτε άλλο οι άνθρωποι κάνουν στο internet, έχει ξεκάθαρα αποσπάσει την προσοχή των Αμερικανών».

Σύμφωνα με τη Δρ. Τζιν Τουέντζ από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο: «Αν βλέπεις κάτι σε streaming, το επόμενο επεισόδιο είναι άμεσα διαθέσιμο, και δεν υπάρχουν διαφημίσεις για να κοιτάξεις δίπλα σου και να πεις “Γλυκιά μου είσαι πολύ όμορφη απόψε”».

Το Netflix, πάντως, αποποιήθηκε των ευθυνών του, και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος του σύγχρονου πολιτισμικού γίγνεσθαι, αλλά το να πάρουμε τα εύσημα για την εδώ και δεκαετίες πτώση του σεξ είναι πέρα ακόμα κι από τις δικές μας ικανότητες προγραμματισμού».

Εκπρόσωπος της εταιρείας φρόντισε επίσης να αρνηθεί οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τα ποσοστά γεννητικότητας, σημειώνοντας ότι οι Αμερικανοί συνδρομητές του Netflix στριμάρουν κατά μέσο όρο μόλις δύο ώρες την ημέρα ανά νοικοκυριό.

Σίγουρα το Netflix δεν είναι η μόνη πηγή του κάκου, κάποιος, βέβαια, ίσως πρέπει να του εξηγήσει ότι πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσα στις δύο αυτές ώρες…

Πηγή: flix.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ