Facebook Pixel Φοβερές καταγγελίες Καλεντερίδη! Ποιοί κάνουν ψυχολογικό πόλεμο εντός Ελλάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-21 12:33:00

Φοβερές καταγγελίες Καλεντερίδη! Ποιοί κάνουν ψυχολογικό πόλεμο εντός Ελλάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Φοβερές καταγγελίες Καλεντερίδη! Ποιοί κάνουν ψυχολογικό πόλεμο εντός Ελλάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής τα «έχωσε» με αφορμή τη νέα επιχείρηση της Τουρκίας.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα έχει στραμμένη το βλέμμα της στο Μουντιάλ του Κατάρ, η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία, την αντιλήφθηκε ως ιδανικό αντιπερισπασμό και άρχισε να βομβαρδίζει τους Κούρδους σε Συρία και Βόρειο Ιράκ, ως αντίδραση για τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, για την οποία κατηγόρισε το PKK και το PYD.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου αμύνης, 89 στόχοι καταστράφηκαν και μεγάλος αριθμός ανθρώπων ανάμεσα τους και δήθεν διοικητικά στελέχη, εξουδετερώθηκε στην Αεροπορική Επιχείρηση, «στο πλαίσιο της στρατηγικής της εξάλειψης της τρομοκρατίας στην πηγή της, προκειμένου να αποτραπούν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του λαού και των δυνάμεων ασφαλείας από τα βόρεια του Ιράκ και της Συρίας, να διασφαλιστούν τα σύνορα και να εξαλειφθεί η τρομοκρατία στη πηγή της».

Ο Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας για μία ακόμα φορά στην εκπομπή «Zoom powered by XAK» απέδωσε την επίθεση στο βαθύ κράτος στην Τουρκία και ανέλυσε με επιχειρήματα τί πραγματικά παίζει στην υπόθεση. Παράλληλα απάντησε στα ερωτήματα που αιωρούνται για το αν η επίθεση «Γαμψό ξίφος», «Pençe-Kılıç» τουρκιστί, κρύβει κάποιο μήνυμα εναντίον της Ελλάδας.

«Σταματήστε τον ψυχολογικό πόλεμο», ήταν το μήνυμα του στρατηγικού αναλυτή προς όσους προσπαθούν, να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό.

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags