21/06/18 - 12:28

Το Hendrick’s Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018!

Στις 14 Ιουνίου το Hendrick’s, το πιο Ασυνήθιστο Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού με ένα εντυπωσιακό πάρτι, προσθέτοντας μια φέτα «ασυνήθιστου» εκεί που δεν το περιμέναμε!

Το Hendrick’s Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018!
716views 0shares

Το αγαπημένο UBERNESS στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη μεταμορφώθηκε για ένα βράδυ σε μια Ασυνήθιστη λαϊκή αγορά για να υποδεχθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους και λάτρεις του super premium Hendrick’s gin και φυσικά του αγγουριού!

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, οι μανάβηδες της «αγγουρένιας» αγοράς προ(σ)κάλεσαν τους καλεσμένους -δημοσιογράφους, celebrities, φίλους και συνεργάτες - να διαλέξουν το αγγούρι τους, την αγαπημένη γαρνιτούρα του Hendrick’s, και να ανακαλύψουν την ασυνήθιστη πλευρά τους!

Διακοσμημένα με τριαντάφυλλα, το ιδιαίτερο συστατικό του μοναδικού τζιν, η καντίνα και το βανάκι του UBERNESS  σέρβιραν τους καλεσμένους απολαυστικά Hendrick’s Gin & Τonics και δροσιστικά Hendrick’s cocktails, όσο εκείνοι απολάμβαναν τις μουσικές της Claudia Matola.

H διασκέδαση απογειώθηκε όταν ξαφνικά στο χώρο εμφανίστηκαν οι Bon Viveurs (ex-Burger Project). Ως άλλοι μανάβηδες, το συγκρότημα «αναστάτωσε» τους άλλους πάγκους, τραβώντας την προσοχή των καλεσμένων και κλείνοντας με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού!

Σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού

Το Hedrick’s Gin είναι ασυνήθιστα εκχυλισμένο με αγγούρι και τριαντάφυλλο, και σερβίρεται ιδανικά με μια φρέσκια φέτα αγγουριού. Η Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού είναι μια ετήσια γιορτή που αναδεικνύει το ιδιαίτερο αυτό φρούτο ως ασυνήθιστο ήρωα του gin & tonic, προσθέτοντας μια ευχάριστη νότα ιδιαιτερότητας στις καθημερινές συνήθειες και εμπνέοντας τους ανθρώπους να  αγκαλιάσουν και να καλλιεργήσουν  την ασυνήθιστη πλευρά τους.

#WorldCucumberDay  #HendricksGin


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ