Facebook Pixel Η Νάντια Μπουλέ με κοντό φόρεμα και... αναστενάζοντας σαν Πετρούλα λέει τον "καυτό" καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-04-22 14:30:00

Η Νάντια Μπουλέ με κοντό φόρεμα και... αναστενάζοντας σαν Πετρούλα λέει τον "καυτό" καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Νάντια Μπουλέ με κοντό φόρεμα και... αναστενάζοντας σαν Πετρούλα λέει τον "καυτό" καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αποτέλεσμα σίγουρα ήταν εντυπωσιακό και η παρουσιάστρια απέδειξε στο τηλεοπτικό κοινό ότι μπορεί να το κάνει εξίσου καλά!

Σίγουρα δεν είναι και απο τις στιγμές που η Νάντια Μπουλέ θα θέλει να δει ξανά μπροστά της. Το βίντεο όμως υπάρχει και εμείς το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε.

Στο μακρινό παρελθόν η Νάντια Μπουλέ ήταν πανελίστρια στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος» στο Mega. Οπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, δοκίμασε τις δυνατότητες της στο δελτίο καιρού ως άλλη Πετρούλα Κωστίδου.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε τις ικανότητές της χαρίζοντας ένα βίντεο που ήταν γεμάτο ενθουσιασμό και ενέργεια για τον καιρό.

Το αποτέλεσμα σίγουρα ήταν εντυπωσιακό και η παρουσιάστρια απέδειξε στο τηλεοπτικό κοινό ότι μπορεί να το κάνει εξίσου καλά!

Σίγουρα δεν περιμέναμε να το δούμε, αλλά τώρα που το βρήκαμε σας το παρουσιάζουμε στο βίντεο που ακολουθεί

Έτσι απλά και εσείς μπορείτε να απολαύσετε την Νάντια Μπουλέ σε ένα ξεχωριστό δελτίο καιρού;

 

Πηγή: tvfreaks.gr

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου… τρέλανε το Ντουμπάι με το στρινγκ στο τζακούζι - Ούτε στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

 

Εμφάνιση βόμβα έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία χάζεψε τους πάντες με ένα story στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτές τις ημέρες και δεν σταματάει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο. Το βίντεο όμως με στρινγκ μαγιό μέσα στην πισίνα, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε αναστάτωση.

Δείτε τη!

 

"Eρωτεύτηκε" ο σκηνοθέτης του Survivor - Ούτε Μαριαλένα, ούτε Στέλλα - Αποκαλυπτικό πλάνο στην Εύη! (Vid)

Το Survivor All Star επέστρεψε μετά από μια μικρή παύση με νέο επεισόδιο στο οποίο είδαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν στον πνεύμα των ημερών και να τσουγκρίζουν αυγά λίγο πριν οι δύο ομάδες διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι ο αγώνας ασυλίας συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού, το οποίο θα είναι ένα χορταστικό πασχαλινό γεύμα, συνοδευόμενο από παραδοσιακή μουσική. 

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια και οι παίκτες της έφαγαν πολύ και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, πριν φύγουν για το έπαθλο, έκαναν και κάποιες πρόβες στον χορό, με τον σκηνοθέτη να παθαίνει… έρωτα με την Εύη Σαλταφερίδου που χόρευε παραδοσιασκούς χορούς με το μαγιό της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags