Facebook Pixel Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω
Life
| 2024-04-24 13:20:00

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να...

Sportdog Team
Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να...

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τον αποκάλεσε «κούκλο»

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας τι συνέβη στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στην εκπομπή: 

«Καταρχήν να σας πω ότι επειδή εγώ τα παντελόνια τα φοράω, όχι επειδή κρυώνω αλλά επειδή είμαι αυτός που είμαι, σε ανάρτηση που έκανα, για το τι εκστόμισε ή όχι, δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Όπως βλέπετε περνάει από μπροστά μου και μετά ήταν στον διάδρομο του δικαστηρίου, που ξανασυναντηθήκαμε. Το "κούκλε" το είπε και δεν έχει σημασία αν ήταν μέσα ή έξω. Να το τελειώσουμε εκεί το θέμα. Και η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη. Που εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας και χιούμορ. Και δεν θέλω να το συνεχίσω, εκεί που λέω "σέβομαι τον εαυτό μου" γιατί εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν. Με οποιοδήποτε τρόπο, είτε με φλερτ ή με απλό γεια».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags