Facebook Pixel "Φυσιολογικός ο τρίτος τελικός"!
| 2013-06-16 09:18:00

"Φυσιολογικός ο τρίτος τελικός"!

"Φυσιολογικός ο τρίτος τελικός"!

Ο Ρόκο Ούκιτς δεν ξαφνιάστηκε απ΄ όσα έγιναν στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό. 

"Κάθε τρόπαιο είναι γλυκό, αλλά ομολογώ πως αυτό είναι ιδιαίτερο. Για εμένα αυτοί οι τελικοί είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Αφορούν τους πέντε πρωταθλητές της Ευρωλίγκας την τελευταία επταετία. Αν κρίνουμε λοιπόν από τα αποτελέσματα, είναι μακράν των δεύτερων οι καλύτεροι τελικοί. Και αν σκεφτείτε τι κάναμε σε αυτή τη σειρά, αντιλαμβάνεστε πως αν μη τι άλλο αποδείξαμε πως ανήκουμε στο ύψιστο επίπεδο", ανέφερε αρχικά στη "SportDay" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε για τον τρίτο τελικό:

"Μα αυτό δεν ήταν φυσιολογικό στην Ελλάδα; Εν πάσει περιπτώσει, ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα. Ήμασταν πνευματικά δυνατοί, όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να επιστρέψουμε για το τελευταίο ενάμιση λεπτό, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη που δεν τελείωσε το ματς. Αποδείξαμε και στα τρία παιχνίδια πως είναι ο καλύτερος κι έχουμε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουμε".

Συνεχίζοντας ο Ούκιτς τόνισε ότι: "Αυτό το 3-0, με τα δύο break, ανήκει σε όλο τον οργανισμό. Ειδικά μετά τα όσα είχαν γίνει πέρυσι. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία το γεγονός ότι αν και νέα ομάδα πήραμε πίσω το πρωτάθλημα".

Σχετικά με τον περίμενε ο ίδιος κάτι τέτοιο: "Σαφέστατα και περίμενα πως θα ζήσουμε μεγάλα πράγματα. Ειλικρινά νιώθω ευτυχής γι' αυτή τη σεζόν. Βρεθήκαμε μία νίκη από την τέλεια χρονιά και φυσικά αναφέρομαι σε αυτήν που θα μας έστελνε στο Final 4 της Ευρωλίγκα".

Για το γεγονός ότι φτιάχτηκε μία ομάδα από την αρχή: "Μόνο εύκολο δεν είναι να φτιάξεις μία ομάδα με την πλήρη έννοια του όρου μέσα σε λίγους μήνες, όταν έχεις δέκα νέους παίκτες και νέο προπονητή. Εύλογα χρειαστήκαμε χρόνο και πιστεύω πως πρέπει να δώσετε συγχαρητήρια στον κόουτς, σε όλους τους παίκτες, αλλά και στους διοικούντες και τους φιλάθλους μας, που είχαν υπομονή μας".

Όσο για τη συνέχεια: "Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εξαιρετική σεζόν, για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε πια κάτι που θα μπορούμε να εξελίξουμε ώστε να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους".

Ενώ για τον ίδιο ανέφερε ότι: "Θα είμαι ένα χρόνο πιο μεγάλος, πιο ώριμος και εύχομαι να είμαι υγιής -κάτι που ισχύει για όλη μου την ομάδα- για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags