Facebook Pixel Ζαντάρ - Ερυθρός Αστέρας: Λεπτομέρειες-σοκ για την επίθεση στο Ζαντάρ: "Κυνηγούσαν τους Σέρβους σαν ζώα" - "Πού είστε Τσέτνικ;"
| 2023-11-12 15:16:00

Λεπτομέρειες-σοκ για την επίθεση στο Ζαντάρ: "Κυνηγούσαν τους Σέρβους σαν ζώα" - "Πού είστε Τσέτνικ;"

Sportdog Team
Λεπτομέρειες-σοκ για την επίθεση στο Ζαντάρ: "Κυνηγούσαν τους Σέρβους σαν ζώα" - "Πού είστε Τσέτνικ;"

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την επίθεση των χούλιγκανς της Ζαντάρ σε μέλη της αποστολής του Ερυθρού Αστέρα.

Το σερβικό δίκτυο B92 έδωσε στη δημοσιότητα της λεπτομέρειες της επίθεσης στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στην Κροατία την παραμονή του αγώνα με τη Ζαντάρ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έγιναν δυο επιθέσεις σε δυο διαφορετικά μέρη που είχαν σχεδιαστεί λεπτομερώς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «οι Σέρβοι κυνηγήθηκαν σαν ζώα στο Ζαντάρ»!

Αρχικά, οι Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκαν κατά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι δημοσιογράφοι, τους περίμεναν και όταν εμφανίστηκαν, τους χτύπησαν με ξύλα φωνάζοντας «Πού είστε Τσέτνικ»;

Στη συνέχεια έγινε νέα επίθεση σε άλλο σημείο, όπου στόχος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα που βρισκόταν παρέα με φίλους του.

Τα θύματα της επίθεσης πέρασαν αρκετή ώρα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλούν οι οπαδοί της Ζαντάρ: "Τρέμει ο Ερυθρός Αστέρας, αν δεν εμφανιστεί, να πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά"! (pic)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags