Facebook Pixel Μίλαν Τόμιτς: Ατάκα για πρώην του Ολυμπιακού από Τόμιτς! "Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης ο..." - Όχι ο Σπανούλης
Μπάσκετ
| 2023-11-25 00:30:00

Ατάκα για πρώην του Ολυμπιακού από Τόμιτς! "Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης ο..." - Όχι ο Σπανούλης

Ατάκα για πρώην του Ολυμπιακού από Τόμιτς! "Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης ο..." - Όχι ο Σπανούλης

Δηλώσεις έκανε ο πρώην άσος των Ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε σε άλλο ξένο παίκτη που πέρασε από το Λιμάνι σημειώνοντας ότι μπορεί να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη.

Μίλαν Τόμιτς: Ατάκα που θα συζητηθεί από τον πρώην βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι καθώς μιλώντας για τον Μίλος Τεόντοσιτς τον αποθέωσε για το μπασκετικό του IQ ενώ προέβλεψε ότι μπορεί να γίνει ο ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη όταν τελειώσει την αθλητική του καριέρα.



Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως καταλαβαίνει το μπάσκετ, μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που αντιδρά, παίζει και κατανοεί το μπάσκετ, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αλλά, πάντα λέω, το βασικό ερώτημα είναι αν οι μεγάλοι καλαθοσφαιριστές θέλουν να γίνουν προπονητές. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Μιλήσαμε όταν υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε για το Βελιγράδι και τη ζωή και του είπα τα καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο. Εκτός από το ότι δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης είναι καλός φίλος μου, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές πλευρές και όλοι θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πιούμε καφέ. Ένας κύριος, ένας κύριος με τρόπους. Κοίτα πώς συμπεριφέρεται στον πάγκο, δεν τον βλέπεις ποτέ να κάνει κάτι αντιαθλητικό. Ελέγχει τα συναισθήματά του και ξέρει πάντα πότε και πώς να μιλήσει στους παίκτες. Όσο για τις μπασκετικές γνώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τα προσόντα του. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος»,
 είπε ο Μίλαν Τόμιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags