Facebook Pixel Euroleague: Σοκ για μεγάλη ομάδα της Euroleague: Μένουν εκτός πρωταθλήματος όλα τα αστέρια της - Η απόφαση της ομάδας!
Μπάσκετ
| 2023-12-22 18:38:00

Σοκ για μεγάλη ομάδα της Euroleague: Μένουν εκτός πρωταθλήματος όλα τα αστέρια της - Η απόφαση της ομάδας!

Sportdog Team
Σοκ για μεγάλη ομάδα της Euroleague: Μένουν εκτός πρωταθλήματος όλα τα αστέρια της - Η απόφαση της ομάδας!

Σημαντική εξέλιξη, που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω.

Μετά την ηχηρή ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague, προέκυψε μια σημαντική είδηση. Οι ξένοι παίκτες της ομάδας του Όντετ Κάτας ανακοίνωσαν στην διοίκηση ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Την είδηση γνωστοποίησε ο σύλλογος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο ματς του εγχώριου πρωταθλήματος μόνο με αθλητές από το Ισραήλ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του «sport5.co.il», η απόφαση αυτή των παικτών έχει να κάνει με τις περικοπές των μισθών τους λόγω της κατάστασης όσον αφορά στον πόλεμο.

Οι παίκτες μίλησαν με τον Σιμόν Μιζράχι και ζήτησαν διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα που έχασαν θα τους επιστραφούν αργότερα, ωστόσο δεν τις έλαβαν, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μην ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα!

Αυτή η εξέλιξη, σαφώς, δεν επηρεάζει σε τίποτα την κατάσταση που ισχύει στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!

Η ανακοίνωση της ομάδας: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags