Facebook Pixel Ενθουσιασμένος ο Μπαρτζώκας με το διπλό με Παρτιζάν - Tο κλειδί της νίκης
Μπάσκετ
| 2024-03-29 00:21:00

Ενθουσιασμένος ο Μπαρτζώκας με το διπλό με Παρτιζάν - Αυτό το κλειδί της νίκης

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος ο Μπαρτζώκας με το διπλό με Παρτιζάν - Αυτό το κλειδί της νίκης

Εμφανώς ευχαριστημένος από τη μεγάλη νίκη των Ερυθρόλευκων κόντρα στην σερβική ομάδα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός που αναφέρθηκε στο κλειδί του αποτελέσματος στο Βελιγράδι.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Υπόκλιση στους παίκτες του Ολυμπιακού για την άμυνα που έπαιξαν, έκανε στις δηλώσεις του στο Βελιγράδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έκανε λόγο για πολύ σημαντική νίκη για τα play off, ενώ στάθηκε και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Πάντερ.

«Ήταν μία πολύ κρίσιμη νίκη εδώ απόψε για τη θέση μας στα playoffs και την τελική κατάταξη. Θέλω να δώσω πολλά εύσημα στους παίκτες μας που έπαιξαν σε αυτή τη δύσκολη ατμόσφαιρα. Η άμυνά μας στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα συμπαγής, όπως καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου θα πω.

Παίξαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα πάνω στον Κέβιν Πάντερ. Κυριαρχήσαμε στην άμυνα και γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν ήταν μόνο οι δύο οργανωτές μας που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στους δύο οργανωτές τους, αλλά όλη η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλή άμυνα απόψε», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παιχνίδι της ζωής του ο Γκος - Μόνο ο Ολυμπιακός τα… αντέχει αυτά - Στο Final 4 και με μειονέκτημα έδρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags