Facebook Pixel Φρίκη! Διάσημος αθλητής πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για "τρίο" και την στραγγάλισε - Πώς τον εντόπισε το FBI
Μπάσκετ
NBA
| 2023-12-21 09:20:00

Φρίκη! Διάσημος αθλητής πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για "τρίο" και την στραγγάλισε - Πώς τον εντόπισε το FBI

Sportdog Team
Φρίκη! Διάσημος αθλητής πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για "τρίο" και την στραγγάλισε - Πώς τον εντόπισε το FBI

Μία άγρια δολοφονία και ένα σκάνδαλο που θυμίζει ταινία τρόμου...

Ο Τσανς Κομάντσε  παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη νοσοκόμα Μαριάνα Ρότζερς μαζί με την κοπέλα του. Ένα σκάνδαλο που συγκλονίζει το αμερικανικό μπάσκετ, καθώς ο 27χρονος άσος παραδέχτηκε ότι διέπραξε φόνο.

Ο παίκτης της θυγατρικής των Σακραμέντο Κινγκς στραγγάλισε με καλώδιο την 23χρονη Μαριάνα Ρότζερς, το σώμα της οποίας βρέθηκε στην έρημο της Νεβάδα. 

Πήγαν για «τρίο» και τη σκότωσαν

Ο Κομάντσε συνελήφθη μαζί με την κοπέλα του, την 19χρονη Σακάρι Χάρντεν. Αρχικά ήθελαν να προσλάβουν ένα τρίτο άτομο για να σκοτώσει τη Μαριάνα, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη. 

«Η αστυνομία έλαβε ένταλμα και παρακολούθησε την κίνηση των δύο υπόπτων. Διαπιστώθηκε ότι πήγαν από το ξενοδοχείο με Mercedes σε κατάστημα όπου συνάντησαν το θύμα. Σύμφωνα με τον εντοπισμό των κινητών τους τηλεφώνων, επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκονταν μαζί στο ίδιο όχημα και ότι το τηλέφωνο του θύματος σταμάτησε να λειτουργεί γύρω στις τέσσερις και μισή το πρωί, ενώ τα τηλέφωνα των δύο υπόπτων εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση λιγότερο από 15 λεπτά αργότερα», αναφέρεται.

Τους «έπιασαν» οι κάμερες

Προστίθεται επίσης ότι σύμφωνα με τις βιντεοσκοπήσεις στο ξενοδοχείο, διαπιστώθηκε ότι ο Κομάντσε επέστρεψε γύρω στις 9 το πρωί, ενώ γύρω στις 11:30 η κοπέλα του έφυγε δακρυσμένη από το ξενοδοχείο και συνελήφθη λίγο μετά. Αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο μπασκετμπολίστας φέρεται να παραδέχτηκε ανοιχτά ότι «γνώρισε το κορίτσι μέσω μιας εφαρμογής πριν από ενάμιση χρόνο και ότι είχε πρόβλημα με τη Μαριάνα».

Παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε από το θύμα ένα ρολόι Rolex και ότι μετά από αυτό, αυτός και η κοπέλα κατέληξαν σε ένα σχέδιο για να απαλλαγούν από την νοσοκόμα. Ισχυρίζεται ότι της πρόσφερε 1.000 δολάρια για να συναντηθούν και να κάνουν σεξ μαζί και στη συνέχεια την στραγγάλισε με ένα «καλώδιο HDMI». Είπε επίσης στην αστυνομία πού θα μπορούσαν να βρουν το πτώμα και αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την άγρια ​​δολοφονία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags