Facebook Pixel Γκόραν Ντράγκιτς: Θα μας λείψει ο παικταράς! Τέλος εποχής για Γκόραν Ντράγκιτς - Βάζει τέλος στην καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-12-30 18:13:00

Θα μας λείψει ο παικταράς! Τέλος εποχής για Γκόραν Ντράγκιτς - Βάζει τέλος στην καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θα μας λείψει ο παικταράς! Τέλος εποχής για Γκόραν Ντράγκιτς - Βάζει τέλος στην καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας σπουδαίος σκόρερ και πρωταθλητής Ευρώπης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του ανακοίνωσε ο τεράστιος, Γκόραν Ντράγκιτς!

Ο 37χρονος αστέρας του σλοβένικού, αλλά και γενικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ολοκληρώνει μια γεμάτη καριέρα με επιτυχίες σε κορυφαίο επίπεδο, με σπουδαιότερη την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2017 με την εθνική Σλοβενίας, παρέα με τον Λούκα Ντόντσιτς, παίρνοντας και τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

 

Μάλιστα, ο Ντράγκιτς αναμένεται να διοργανώσει τον Αύγουστο του 2024 ένα μεγάλο διήμερο event έτσι ώστε να γιορτάσει την απόφαση αυτή, το οποίο θα περιλαμβάνει μπόλικους άλλους αστέρες του μπάσκετ και θα ολοκληρωθεί με φιλικό αγώνα προς τιμήν του.

Ο Ντράγκιτς έγραψε μακρά πορεία 15 ετών στο NBA, με τα παραγωγικότερα χρόνια του να είναι με τις φανέλες των Φοίνιξ Σανς και Μαϊάμι Χιτ. Επίσης αγωνίστηκε σε Χιούστον Ρόκετς, Τορόντο Ράπτορς, Μπρούκλιν Νετς, Σικάγο Μπουλς και Μιλγουόκι Μπακς. Τη σεζόν 2019-20 έφτασε με τους Χιτ στους Τελικούς του ΝΒΑ, αν και η ομάδα του έχασε τον τίτλο από τους Λέικερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Αγγελόπουλων για τον MVP του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό δεν έβαλε καθόλου τους Πετρούσεφ-Μπραζντέικις!

 
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags