Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην All Star δίνει συμβουλές σε γυναίκες να βγάλουν πολλά χρήματα κάνοντας σεξ με παίκτες του NBA!
Μπάσκετ
NBA
| 2024-03-19 15:33:00

Πρώην All Star δίνει συμβουλές σε γυναίκες να βγάλουν πολλά χρήματα κάνοντας σεξ με παίκτες του NBA!

Sportdog Team
Πρώην All Star δίνει συμβουλές σε γυναίκες να βγάλουν πολλά χρήματα κάνοντας σεξ με παίκτες του NBA!

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο λόγω μιας σοκαριστικής δήλωσης.

Ο Αρίνας έδωσε δωρεάν συμβουλές σε νέες και ελκυστικές γυναίκες για το πώς να κερδίσουν τεράστια χρήματα. Ο αμφιλεγόμενος μπασκετμπολίστας είπε στις γυναίκες ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σεξουαλικές σχέσεις με αστέρες του μπάσκετ για οικονομικό όφελος με απόλυτη διακριτικότητα. Οι συμβουλές του απευθύνονται σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών.

«Ας πούμε, αν κοιμάστε με τρεις ή τέσσερις άντρες το χρόνο... Το λέω για γυναίκες μεταξύ 18 και 35 ετών, να αντιμετωπίζετε τα πάντα σαν δουλειά. Γνωρίστε τρεις έως τέσσερις παίκτες του ΝΒΑ. Σκέψου το. Ένας παίκτης του ΝΒΑ θα σας πληρώνει περίπου πέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα μόνο για σεξ. Πέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα. Επομένως, αν έχετε τρία, είναι 15.000 δολάρια.

Αν μιλάμε για παίκτες όπως ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Πολ Τζορτζ ή κάποιον σαν αυτόν - τότε μιλάμε για 10 με 20 χιλιάδες μόνο για σεξ και ίσως χρειαστεί να κοιμάστε με τους φίλους τους δύο ή τρεις φορές το μήνα. Λοιπόν, μπορείς να κερδίζεις 60.000 δολάρια το μήνα. Τι είδους δουλειά, τι είδους πανεπιστήμιο πρέπει να τελειώσεις για να παίρνεις 60.000 δολάρια το μήνα;», είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags