Facebook Pixel Sportdog.gr | Πατάνε γκάζι στον Ολυμπιακό - Διπλή μεταγραφή με σούπερ προτάσεις - Αυτά είναι τα ονόματα
| 2018-07-17 20:55:00

Πατάνε γκάζι στον Ολυμπιακό - Διπλή μεταγραφή με σούπερ προτάσεις - Αυτά είναι τα ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Πατάνε γκάζι στον Ολυμπιακό - Διπλή μεταγραφή με σούπερ προτάσεις - Αυτά είναι τα ονόματα

Τρέχουν τα πάντα όλα στο λιμάνι, πού έμειναν πίσω.

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε πολύ τις μεταγραφικές υποθέσεις των Γιασίν Μεριά και Γουίλιαν Αράο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι, με αποτέλεσμα τα deals να χαλάσουν.

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια υπόθεση που να είναι ιδιαίτερα προχωρημένη. Εξαίρεση αποτελεί ο «Κόκα», ο δανεισμός του οποίου όμως καθυστερεί εξαιτίας της Μπράγκα.

Παράλληλα, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, στον Ολυμπιακό «ψάχνονται» να τρέξουν και τα θέματα των αποχωρήσεων, τα οποία έχουν καθυστερήσει αρκετά. Στο εν λόγω μέτωπο υπήρξαν εξελίξεις σήμερα, αφού ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του Εμάνουελ Εμενίκε, ενώ υπήρξε συμφωνία με την ΑΕΚ Λάρνακας για τον δανεισμό του Ιγκόρ Σίλβα.

Πάντως, το ξεσκαρτάρισμα δεν σταματά εδώ, καθώς αναμένεται να φύγουν κι άλλοι. Υποψήφιοι είναι αρκετοί, καθώς το μέλλον παικτών όπως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο Φελίπε Πάρντο και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θεωρείται αβέβαιο.

Για τους παραπάνω, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα τη δεδομένη χρονική. Αντιθέτως, τις τελευταίες μέρες γράφεται έντονα ότι αναμένεται να «σκάσουν» καλές προτάσεις για δύο παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι βρίσκονται στη βιτρίνα προς πώληση.

Είναι πιθανό μάλιστα κάποια από τις προτάσεις να αφορά είτε τον Γιάγκος Βούκοβιτς είτε τον Μπιόρν Ένγκελς. Αμφότεροι θεωρείται αμφίβολο το αν θα παραμείνουν στο λιμάνι και διατηρούν καλό όνομα στις ευρωπαϊκές αγορές. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος είχε αξιόλογη παρουσία στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε δανεικός στη Βερόνα το δεύτερο εξάμηνο της περυσινής σεζόν, ενώ ο δεύτερος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το βελγικό ποδόσφαιρο, με αρκετές ομάδες της χώρας να τον παρακολουθούν.

Το… μυστήριο με Εμενίκε

Όπως προαναφέραμε, ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, εξέλιξη που προκάλεσε εντύπωση σε όσους παρακολουθούν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Όχι γιατί οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν να τον κρατήσουν, αντιθέτως προσπαθούσαν εδώ και καιρό να τον ξεφορτωθούν. Το ερωτηματικό της υπόθεσης έγκειται στο πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να γλιτώσει από τον «βραχνά» του Νιγηριανού. Και αυτό γιατί όπως σας είχαμε ενημερώσει, η υπόθεσή του ήταν ιδιαιτέρως μπλεγμένη και ταυτόχρονα ο παίκτης δεν εμφανιζόταν διατεθειμένος να συμβιβαστεί, δυσκολεύοντας έτσι το εγχείρημα της αποχώρησής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο το λύθηκε το θέμα, ωστόσο οι χειρισμοί των Πειραιωτών στην υπόθεση φαίνεται πως ήταν οι ενδεδειγμένοι, μιας και γλίτωσαν αναίμακτα από έναν μεγάλο «μπελά», που έδειχνε ότι μπορεί να τραβήξει πολύ περισσότερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags