Facebook Pixel Ο Μεριά, ο Κόκα και ο Κότνικ για τον Ολυμπιακό
| 2018-07-17 11:25:00

Άνω-κάτω στον Πειραιά με τον παικταρά - Χουνέρι ο «κλεισμένος» - Τρελό σενάριο για «ελληνικό» αστέρι

του Παναγιώτη Νικολάου
Άνω-κάτω στον Πειραιά με τον παικταρά - Χουνέρι ο «κλεισμένος» - Τρελό σενάριο για «ελληνικό» αστέρι

Παλεύουν τα πάντα στον Ολυμπιακό, ποιοι κάνουν... τάκλιν, ποιος έρχεται.

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μεριά, για την ώρα δεν υπάρχει άλλη περίπτωση που να είναι τόσο προχωρημένη.

Ακόμα και του Αχμέντ Χασάν «Κόκα», όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr σε χθεσινό ρεπορτάζ, δείχνει να έχει κολλήσει, καθώς η Μπράγκα καθυστερεί πάρα πολύ τις συζητήσεις για τον δανεισμό του. Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει και να κλείσει τον Αιγύπτιο επιθετικό, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα, αφού έχει ήδη έτοιμη λίστα και με άλλους επιθετικούς. 

Δεν ισχύει το ίδιο όμως φαίνεται για τα στόπερ, καθώς θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του Μεριά και μετά την ακύρωσή της, ξεκίνησαν πάλι το ψάξιμο. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία λύση που να έχει προκριθεί και όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο. Αναφορικά τουλάχιστον με την ιεράρχηση και προς το ποια αγορά θα… χτυπήσουν! 

Χάθηκε ο παικταράς 

Άσχημα είναι τα μαντάτα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες πληροφορίες και για τον Αράο, τον 25χρονο Βραζιλιάνο της Φλαμένγκο. Ο Ολυμπιακός κυνήγησε πάρα πολύ την περίπτωση του, ανέβασε την προσφορά του κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι Βραζιλιάνοι δεν έριξαν τις απαιτήσεις τους και εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει.

Κότνικ για Ολυμπιακό

Παρότι οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για επιθετικό και στόπερ, κυρίως αφού εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις χαφ μήπως βρεθεί κάτι εξαιρετικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόθεσή τους είναι να αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας, για να πλαισιώνει τον Γιαννιώτη.

Κάπως έτσι προέκυψε και το θέμα του Ματίας Κότνικ, ο οποίος έχει βάλει σε… μπελάδες τον Πανιώνιο. Ο Σλοβένος πορτιέρε είχε καταθέσει έγγραφη προειδοποίηση εξόφλησης, η οποία όμως έληξε και αυτομάτως αυτή η εκπνοή του δίνει δικαίωμα προσφυγής. Από τον Πανιώνιο έλεγαν πως όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν, διευθετήθηκαν, ωστόσο οι μάνατζερ συνεχίζουν να τον προτείνουν ως ελεύθερο! 

Το όνομά του έφτασε και στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι μέχρι τώρα ποτέ δεν έχουν πάρει παίκτη που έχει κάνει προσφυγή. Εάν τα βρουν όμως ο Κότνικ με τον Πανιώνιο, τότε οι Ερυθρόλευκοι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον κάνουν δικό τους, με ένα μικρό ποσό, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, όπως έδειξε και στην περσινή σεζόν. 

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για την θέση «Νο1» υπάρχει και ο Ιβάν Κουεγιάρ, κίπερ της Λεγανιές, τον οποίο όποτε τον φωνάξουν… θα έρθει τρέχοντας. Ο 34χρονος κίπερ έχει συμβόλαιό μέχρι το 2019, πέρυσι έκανε 35 ματς ενώ έχει παίξει και σε Ατλέτικο, Χιχόν και Εϊμπάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags