Facebook Pixel Γιουβέντους - Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Στα... κάγκελα ο Αλέγκρι με την διοίκηση της Γιουβέντους - Το λόγος που "τρελάθηκε" ο Ιταλός τεχνικός
| 2021-09-01 18:28:00

Στα... κάγκελα ο Αλέγκρι με την διοίκηση της Γιουβέντους - Το λόγος που "τρελάθηκε" ο Ιταλός τεχνικός

Sportdog Team
Στα... κάγκελα ο Αλέγκρι με την διοίκηση της Γιουβέντους - Το λόγος που "τρελάθηκε" ο Ιταλός τεχνικός

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι ο νέος προπονητής της Μεγάλης Κυρίας με την διοίκηση του συλλόγου και μάλιστα το έκανε γνωστό και στον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι.

Γιουβέντους - Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Πολύ φτωχό ήταν το καλοκαιρινό παζάρι της Μεγάλης Κυρίας, που μάλιστα είδε το μεγάλο αστέρι της, Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί, βάζοντας στα ταμεία της μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η... απάντησή της ήταν η απόκτηση του Μόιζε Κεν από την Έβερτον.

Από την άλλη πλευρά ο Ιταλός τεχνικός του συλλόγου, είχε ζητήσει άμεση ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να μπορέσει να τον οδηγήσει και πάλι στην κορυφή, όμως κανείς δεν ικανοποίησε τα θέλω του.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε να φέρει στην Γιουβέντους, ξανά τον Μίραλεμ Πίανιτς, όμως η διοίκηση δεν προχώρησε την υπόθεση, κάτι που προκάλεσε την οργή του 54χρονου προς το πρόσωπο του προέδρου των Μπιανκονέρι, Αντρέα Ανιέλι, αλλά και του αθλητικού διευθυντή, Φεντερίκο Χερουμπίνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags