Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα... κάγκελα σύλλογος με πρώην παίκτη του ΠΑΟ - Νοικιάζει σπίτια και κάνει πάρτι μεθυσμένος (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-26 18:11:00

Στα... κάγκελα σύλλογος με πρώην παίκτη του ΠΑΟ - Νοικιάζει σπίτια και κάνει πάρτι μεθυσμένος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα... κάγκελα σύλλογος με πρώην παίκτη του ΠΑΟ  - Νοικιάζει σπίτια και κάνει πάρτι μεθυσμένος (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στην χώρα μας με τους Πράσινους ο ξένος ποδοσφαιριστής να έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, όμως στον νέο σταθμό της καριέρας του τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα καθώς τα όσα κάνει εκτός γηπέδων έχουν προκαλέσει ντόρο.

Ματίας Γιόχανσον: Χάος επικρατεί στην Λέγκια Βαρσοβίας καθώς η ομάδα μετά από 12 αγωνιστικές είναι στην 15η θέση και στο -18 από την κορυφή που βρίσκεται η Λεχ Πόζναν, ενώ η συντριβή με 4-1 από την Πιάστ Γκλίβιτσε την προηγούμενη αγωνιστική έφερε την απόλυση του τεχνικού της ομάδας Μίχνιεβιτς, αλλά και αποκαλύψεις για παίκτες ανάμεσά τους και για τον Σουηδό.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μαζί με τρείς ακόμα έμειναν εκτός στον τελευταίο αγώνα, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα meczyki.pl οι τέσσερις ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο, με τον Σουηδό να γίνεται αντιληπτός σε κλάμπ πολλές φορές.

"Ο Γιόχανσον μετά το ματς του UEL με τη Λέστερ, νοίκιασε σπίτι, όπου γίνονται μεγάλα πάρτι με το nickname «Σουηδός τουρίστας», έγινε το event και βρήκαν τους παίκτες στο πάτωμα", αναφέρει το ρεπορτάζ που πραγματικά κάνει τρομερή εντύπωση στους πάντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags