Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Unfair" Φαν’τ Σχιπ σε... ΠΑΟΚ πριν την Ισπανία - Έλληνας άσος έφυγε από Ολυμπιακό και... απογειώθηκε
| 2021-11-11 14:11:00

"Unfair" Φαν’τ Σχιπ σε... ΠΑΟΚ πριν την Ισπανία - Έλληνας έφυγε από Ολυμπιακό και... απογειώθηκε

του Παναγιώτη Νικολάου
"Unfair" Φαν’τ Σχιπ σε... ΠΑΟΚ πριν την Ισπανία - Έλληνας έφυγε από Ολυμπιακό και... απογειώθηκε

Τι του "χρεώνουν" στον Δικέφαλο και η μεγάλη μεταγραφή αμυντικού. Η... αμφισβήτηση για τις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή, ποιον "ξέχασε" να καλέσει παρότι κάνει εντυπωσιακή χρονια και ο Έλληνας άσος που παίζει στην Ιταλία και ετοιμάζει μεταγραφή εκατομμυρίων.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όπως συμβαίνει συνήθως, έτσι και αυτή τη φορά οι κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) "σήκωσαν" αρκετή κουβέντα.

Κυρίως συζητήθηκαν οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού στο κέντρο της άμυνας, όπου το χρίσμα πήραν οι "σταθεροί" Γιώργος Τζαβέλλας και Παντελής Χατζηδιάκος, που πλαισιώνονται από τους πρωτάρηδες Γεράσιμο Μήτογλου και Δημήτρη Γούτα. Όχι γιατί οι παίκτες που κλήθηκαν δεν το άξιζαν, αλλά επειδή πολλοί έχουν την άποψη ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αδικήθηκαν.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν και έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ δείχνει πολύ ώριμος και βελτιωμένος υπό τις οδηγίες του Ραζβάν και είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ειδικά με δεδομένο ότι μετρά ήδη δύο συμμετοχές με το εθνόσημο, πολλοί θεωρούν ότι ο εκ των πιο φορμαρισμένων Ελλήνων παικτών αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στις επιλογές.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας λιγότερο "προβεβλημένος" παίκτης που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και δεν κλήθηκε στην Εθνική. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου, τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Σπέτσια, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως είναι το ιταλικό.

Ο 23χρονος αμυντικός μετρά ήδη 12 συμμετοχές στη φετινή Serie A και εντυπωσιάζει στην πρώτη "γεμάτη" του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου (είχαν προηγηθεί 4 συμμετοχές με την Έμπολι  το 2019). Μάλιστα ήδη ακούγεται ότι ο Νικολάου ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού δεν αποκλείεται να πάρει νέα μεταγραφή με... αρκετά εκατομμύρια στο τέλος της σεζόν, εξαργυρώνοντας τις φετινές του εμφανίσεις.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει μόνο μία συμμετοχή στην Εθνική, ίσως άξιζε να πάρει εκ νέου το χρίσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως αν συνεχίσει έτσι η κλήση του δεν θα αργήσει. Πραγματικά εντυπωσιακή εξέλιξη για έναν ποδοσφαιριστή που έφυγε από τον Ολυμπιακό σε ηλικία 20 ετών (μεταγραφή στην Έμπολι για 4 εκατ. ευρώ), δίχως να προλάβει να φτάσει το "ταβάνι" του στην Ελλάδα.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Γιατί του δείχνουν την... έξοδο - Μόνο έτσι θα μείνει! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags