Facebook Pixel League Cup: Πρόκριση της Νότιγχαμ στα ημιτελικά του League Cup στα πέναλτι - Σόκαρε τη Σίτι η Σαουθάμπτον (vid)
| 2023-01-12 00:05:00

Πρόκριση της Νότιγχαμ στα ημιτελικά του League Cup στα πέναλτι - Σόκαρε τη Σίτι η Σαουθάμπτον (vid)

Sportdog Team
Πρόκριση της Νότιγχαμ στα ημιτελικά του League Cup στα πέναλτι - Σόκαρε τη Σίτι η Σαουθάμπτον (vid)

Η Φόρεστ χρειάστηκε τις αποκρούσεις Χέντερσον και τελικά νίκησε με 4-3 την Γούλβς, με τον κανονικό αγώνα να ολοκληρώνεται στο 1-1, και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, την ίδια στιγμή που η Σαουθάμπτον με τέρματα των Μάρα και Τζενέπο κέρδισαν με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι και την άφησαν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

League Cup: Η Σαουθάμπτον έκανε τη μεγάλη έκπληξη και «πέταξε έξω» από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στα πέναλτι η Νότιγχαμ επικράτησε με 4-3 της Γουλβς και προκρίθηκε στους ημιτελικούς.

Οι «Άγιοι» μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος (23΄-28΄) πέτυχαν τα γκολ της νίκης τους στο «Σεντ Μέρις», με τους Μαρά και Τζενεπό, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους κατόχους του τροπαίου to 2021.

Η Φόρεστ μπήκε δυνατά στον αγώνα με τη Γούλβς και στο 18' άνοιξε το σκορ όταν ο Μπολί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική σύγχυση των Λύκων μετά από κόρνερ του Γκιμπς-Γουάιτ και σκόραρε από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και τελικά βρήκαν το τέρμα της ισοφάρισης στο 64ο λεπτό, όταν ο Χιμένες, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, δεν αστόχησε προ κενής εστίας.

Η Νότιγχαμ στο 76' έφτασε κοντά στο 2-1, όμως μετά από σέντρα του Ντένις και κόντρα σταμάτησε στο δοκάρι της Γούλβς. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Φόρεστε επικράτησε με 4-3, με τον Χέντερσον να αποκρούει την εκτέλεση του Χοτζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags