Facebook Pixel ΕΛΑΣ: Χαμός μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Συνελήφθησαν οπαδοί για φθορές στον ηλεκτρικό - Δύο ανήλικοι
| 2023-02-10 19:29:00

Χαμός μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Συνελήφθησαν οπαδοί για φθορές στον ηλεκτρικό - Δύο ανήλικοι

Sportdog Team
Χαμός μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Συνελήφθησαν οπαδοί για φθορές στον ηλεκτρικό - Δύο ανήλικοι

Φθορές στα βαγόνια των συρμών σπάζοντας πόρτες, παράθυρα προκάλεσαν οπαδοί μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός με την αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις.

ΕΛΑΣ: Στα χέρια των Αρχών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. "ΑΡΙΑΔΝΗ" είναι από το βράδυ της Πέμπτης (9/2) τρεις οπαδοί ηλικίας 16, 17 και 19 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της κοινής ειρήνης, όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ του NEWS 24/7.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια μεγάλος αριθμός φιλάθλων κατευθύνθηκε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. "Περισσός" και επιβιβάστηκε σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου άτομα προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια των συρμών και συγκεκριμένα θραύσεις σε θύρες, παράθυρα και την πλαφονιέρα του βαγονιού.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην πρόκληση των παραπάνω φθορών, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ να σημειώσουμε ότι ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, όπως όφειλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους "κατάπιε" η Φιλαδέλφεια! Πανηγύρι ο Ολυμπιακός - Αφήστε την καραμέλα - Δεν έχετε τύχη με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags